sâmbătă, 5 septembrie 2015

Cum să înveți la biologie

Precizam într-un post anterior că voi vorbi pe larg despre cum poți învăța singur pentru examenul de admitere la medicină. Acest articol sper să te ajute în ceea ce privește pregătirea pentru proba obligatorie de la medicină generală, și anume biologia.

Ei bine, primul lucru pe care trebuie să-l cunoști este faptul că 60 din cele 100 de grile de la admitere au la bază biologia. Restul de 40 vor fi ori din chimie, ori din fizică.


De ce materiale ai nevoie pentru a învăța la biologie?

În primul rând, de manual. Cel impus de facultate este manualul de biologie de clasa a XI-a, autor Dan Cristescu, editura Corint. Mulți dintre voi nu sunt siguri dacă acest manual este de ajuns pentru a putea fi admiși. Ei bine, întrebările de la examen vor fi formulate numai din materia din acest manual. Totuși, unele grile necesită o mare atenție și înțelegerea logică a informațiilor descrise încât răspunsul nu va fi găsit cuvânt cu cuvânt în manual, ci poate fi dedus pe baza celor prezentate. Recomand să vă axați doar pe manualul impus de facultate. Mulți fac greșeala să învețe din n manuale, iar la final sunt nesiguri pe ceea ce știu deoarece unele informații diferă de la carte la carte. Bineînțeles că te poți folosi de schemele sau desenele din alte manuale pentru a înțelege mai bine materia, însă ai grijă să conțină aceleași informații ca în manualul pentru admitere.

Pentru a înțelege foarte bine informațiile din manual, vei avea nevoie de muuulte scheme și desene. Nu trebuie neapărat să investești într-un atlas. Internetul îți oferă o groază de informații utile și gratuite. Mai jos, voi enumera niște pagini de internet cu informații accesibile care să te ajute în înțelegerea materiei din manual.

Google este varianta cea mai accesibilă de a găsi orice informație. Am selectat poze pentru fiecare capitol din programă. Dacă dorești să ai acces la folderul cu scheme care pe mine m-au ajutat la admitere, lasă un comentariu cu adresa ta de email verifică postul de aici.

Instant Anatomy este site-ul care pe mine m-a ajutat cel mai mult. Materia este schematic organizată, cu multe desene colorate, pentru o înțelegere ușoară.

Get Body Smart este un site pe care poți găsi atât scheme foarte bune pentru înțelegerea materiei, cât și teste pentru a te verifica.

Cursurile Dr. Robert Droual sunt utile mai ales pentru a înțelege fiziologia. Vei găsi atât explicații, cât și scheme foarte bine organizate.


Pe lângă scheme, și filmulețele m-au ajutat foarte mult să înțeleg materia la biologie, mai ales pe partea de fiziologie. Te ajută să vizualizezi procesele care au loc în corpul uman astfel încât să le ții minte pentru o perioadă lungă de timp. Atât schemele, cât și filmulețele, te determină să înveți logic anumite noțiuni, nu mecanic. Acest lucru are un avantaj care se concretizează în faptul că îți vei aminti fără probleme informațiile pe care le-ai învățat chiar și în condițiile de stres pe care examenul de admitere ți le poate aduce.

Armando Hasudungan explică foarte bine materia, atât pe partea de anatomie, cât și pe cea de fiziologie.

Sunt sigură că ai auzit de Crash Course. Vei găsi informații utile, pe înțelesul tuturor, numai bune de privit înainte să te apuci de parcurs manualul.

Handwritten TutorialsTED-Ed și Khan Academy Medicine sunt alte canale care pe mine m-au ajutat să înțeleg logic materia singură și într-un timp scurt.


Cum să înveți la biologie?

Dacă te-ai lămurit ce surse poți consulta pentru a învăța pentru admitere, acum e timpul să afli în ce manieră trebuie să te pregătești pentru examen.

În primul rând, fă-ți un program de studiu. Spuneam în postul anterior că eu îmi făcusem un program astfel încât capitolele mai ușoare (cum e respiratorul, de exemplu) să le citesc o săptămână, iar pe cele mai grele (nervosul, circulatorul, digestivul sau metabolismul) să le citesc două săptămâni. Important e să îți faci un program realist, în funcție de cât de repede și de eficient poți asimila informația. Nu-ți propune în niciun caz să parcurgi jumătate de materie într-o zi. Nu vei reuși și te vei demoraliza că nu ai putut să-ți respecți programul stabilit. Timp este destul cât să parcurgi materia de câte ori ai nevoie, dar trebuie să valorifici fiecare zi rămasă până la admitere.

Fă-ți informația din manual accesibilă! Cum? Am precizat mai sus importanța schemelor și desenelor în procesul de învățare logică a materiei. Lipește-le într-o zonă accesibilă, pe perete , de exemplu, astfel încât să le vizualizezi tot timpul. Privind mereu acele desene îți fixezi noțiunile fără să îți dai seama și ți le vei aminti cu ușurință. Pe lângă acestea, te sfătuiesc să îți achiziționezi cât mai multe highlightere și să-ți subliniezi informațiile importante de la fiecare capitol. Eu îmi făcusem și o legendă: portocaliu pentru titluri sau nume, roz pentru definiții,  verde pentru clasificări și galben pentru detalii.

Învață logic, nu pe de rost! Cred că acesta e cel mai bun sfat pe care pot să ți-l ofer. Multă lume, și aici nu mă refer doar la cei care vor să susțină examenul de admitere, are impresia că la medicină poți să intri numai dacă tocești și că, pe parcursul facultății, numai asta vei face. Total greșit! În ultimul an de liceu m-am simțit umilită în fața clasei pentru că un profesor, de când aflase că vreau la medicină. de fiecare dată când ieșeam la tablă să rezolv un exercițiu, mă întreba Paragraful x de la pagina y? Niciodată nu știam pentru că nu am tocit pagină cu pagină cartea de biologie. Medicina nu înseamnă să înveți cuvânt cu cuvânt o carte și apoi să o reproduci. Examenul de admitere nu îți testează capacitatea de a toci, ci de a înțelege ceea ce îți este prezentat, de a fi în stare să legi informațiile logic.

Verifică-te! După ce consideri că ai terminat de învățat un capitol, lucrează grilele din cărțile pentru admitere. În acest fel verifici cât de bine ai înțeles capitolul respectiv sau unde mai trebuie să insiști. La fel de bine poți discuta cu alți aspiranți la medicină. Deși cei care vor la medicină sunt foarte competitivi și nu vor să împărtășească ceea ce știu de teamă să nu își piardă locul la facultate în favoarea altcuiva, recomand să discuți cu cei care au ca interes comun admiterea la medicină. La examen fiecare va fi pentru el, fiecare va face de cât știe, de cât a învățat, dar asta nu înseamnă că dacă îi explici altcuiva ceea ce ai înțeles tu îți va lua locul la medicină. Consider că este bine să ne ajutăm unii pe alții, să încercăm să schimbăm mentalitatea aceasta care nu este constructivă pentru niciuna din părți. Medicina înseamnă să îi ajuți pe ceilalți și poți începe prin a-i ajuta pe cei care au neclarități cu privire la materia pentru admitere. Ajutându-i pe ceilalți te ajuți pe tine în sensul că îți dai seama dacă ceea ce știi este corect și pe ce detalii mai trebuie să insiști. Din proprie experiență zic acestea pentru că și eu la rândul meu am ajutat și am fost ajutată și a fost în avantajul meu. Aveam două colege de clasă care voiau și ele la medicină și mereu ne puteam întrebări din materia de la examen, dezbăteam atunci când aveam neclarități cu privire la un subiect și, punând cap la cap ceea ce spunea fiecare, ajungeam să înțelegem toate corect materia. Cu toate acestea, am reușit toate să fim admise la medicină chiar dacă am discutat între noi, deci nu îți face griji că nu vei fi admis dacă împărtășești ceea ce știi.

Fii motivat! Nu uita că pentru a reuși să duci la bun sfârșit ceea ce îți dorești, trebuie să rămâi motivat pe tot parcursul drumului tău spre medicină. Obiectivul tău este să fii admis, să-ți împlinești visul de a deveni doctor. Nu trebuie să pierzi din vedere ceea ce vrei, ci să muncești, să investești timp și să fii dispus să înveți pentru ceea ce îți dorești. Voi vorbi pe larg despre cât de importantă este motivația și cum poți să rămâi mereu motivat într-un post ulterior.

Consider că am punctat tot ce era important în ceea ce privește modalitatea de a învăța la biologie. Sper că articolul te va ajuta, iar dacă mai ai întrebări cu privire la acest subiect, nu ezita să îmi scrii un comentariu. 

253 de comentarii:

  1. Foarte utile sfaturile dvs. Imi puteti da linkul pt.scheme,va rog! In ceea ce priveste chimia, mai aveti fisele dvs., de vanzare, in eventualitatea in care aveti toata materia, sau cea mai mare parte? Manualele de chimie sunt extrem de dezordonate si as dori o mai buna sistematizare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie-mi pe vreaulamedicina@gmail.com ca sa-ti trimit link-ul. Fișele la chimie le-am dat.

      Ștergere
    2. Buna seara, îmi doresc și eu acele scheme la biologie pe adresa teo.rontu@gmail.com
      Mulțumesc foarte mult anticipat!

      Ștergere
  2. Buna ziua! Sunt in clasa a IX-a si vreau tare mult sa merg la medicina (bineinteles cand va veni timpul). Imi puteti spune cu ce sa-mi incep pregatirea? Poate o sa spuneti ca este prea devreme sa ma apuc acum de invatat pentru admitere, dar imi doresc foarte mult sa devin medic si nu mai am rabdare. Va multumesc anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara! Sunt in clasa a IX-a si vreau foarte, foarte mult sa devin medic. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara! Sunt in clasa a IX-a si vreau foarte, foarte mult sa devin medic. Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Laura! Mă bucur ca mi-ai scris și îmi pare rău ca iti răspund așa târziu. E foarte bine ca te-ai hotărât așa devreme să dai la medicină. După părerea mea, e prea devreme să te apuci de pregătire. Ce poți face acum? Fii atentă la ceea ce ți se preda la școală la biologie și chimie/fizică și încearcă să înțelegi. Daca ești nerăbdătoare să te apuci de pregătire, te sfătuiesc să te uiți pe youtube la filmulete cu materia pentru admitere cât să faci cunoștință cu ceea ce trebuie să înveți mai târziu. Bucura-te de programul lejer și nu ti-l încărca cu pregătire de pe acum. Nu trebuie să înveți 4 ani pentru medicină, 2 ani maxim sunt suficienți. Succes!

      Ștergere
  5. Imi puteti da linkul pentru scheme,va rog? Email:adelina122qmea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua ma ajutati si pe mine cu linkul pentru scheme, va rog frumos .. va multumesc
    Email sticaus@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Bună, am dat bacul anul acesta și nu pot merge anul acesta la facultate...Voi merge anul viitor la Timișoara la mg.Mi-am făcut programul de învățat și de pe data de 15 voi începe.Ce părere ai, voi putea sa prind un loc la buget cu o nota onorabila sau nu este timp 1 an de învățat ? Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Nu cunosc programa de la Timisoara, dar sigur ai timp suficient pentru a te pregati pentru admitere.

      Ștergere
  8. Buna, mersi de sfaturi! As aprecia daca mi-ai putea trimite schemele pe adresa kirilakristi@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  9. imi poti trimite si mie linkul pt scheme? te rog :* email : anamtfk@gmail.com
    btw, imi poti da si adresa ta? vreau sa te intrb cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am postat link-ul aici, pe blog. Verifica postările! Adresa mea este vreaulamedicina@gmail.com

      Ștergere
  10. As dori si eu schemele va rog :). Multumesc anticipat . Adresa de e-mail = succes_bio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua, as dori si eu suntezele va rog :) Multumesc anticipat ! Adresa = succes_bio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. As dori si eu schemele va rog :). Multumesc anticipat . Adresa de e-mail = succes_bio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut! Imi poti trimite schemele?
    Te rog!
    Multumesc anticipat!!
    alinusu87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna. Imi poti trimite te rog schemele?
    Multumesc mult!
    anamariag1298@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Crezi ca e necesar sa incepi pregatirea la biologie cu un profesor din clasa a XI?
    Tu de cand ai inceput pregatirea cu un profesor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am pregătit singură, fără ajutorul unui profesor, și am început să învăț pentru admitere în vara dintre clasa a XI-a și clasa a XII-a.

      Depinde de tine când să te apuci de pregătire și cu cine. A te pregăti singur înseamnă multă muncă și motivație. Îți recomand să începi să citești singur manualul, să încerci să înțelegi informațiile prezentate. Ai timp să faci asta pe cont propriu dacă ești abia în clasa a XI-a. Iar dacă nu poți să înțelegi și ai nevoie de explicații suplimentare să ceri ajutorul unui profesor.

      Ștergere
  16. Salut, sunt in clasa a XII a la un profil tehnic -arhitectură-,și mi-am dat seama că nu sunt împlinit proiectănd case.După bac,vreau să dau la medicină.Ador să stau în spital,tatăl meu e asistent pricipal.Mă poți ajuta cu căteva linkuri?.P.S.Poți să îmi trimiți pe adresa de mail *vladailenei@yahoo.ro*.Mersi!:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna seara ! Sunt in clasa a XI-a si as dori ca in vara de la sfarsitul anului sa ma apuc sa invat pentru admiterea la medicina. Am o mica tema, eu sunt la profil unde din clasa a XI-a nu mai fac Biologie,Fizica, Chimie si vreau sa imi spuneti daca acest lucru ma poate impiedica sa ajung la medicina. Credeti ca ma va incurca cu ceva ? Daca eu o sa invat tot ce este nevoie ? Imi doresc foarte mult sa ajung medic.

    RăspundețiȘtergere
  18. Poti sa mi trimiti si mie schemele? Mersi anticipat. stefanescu_vld@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna. Vreau sa dau la medicina la Iasi.Am inceput din octombrie 2016 pregatirea la chimie. Si acum vreau sa ma pregatesc la bio, pana in toamna sa învăț singura materia, si din toamna sa fac meditatii. Imi puteti da scheme cum sa învăț mai usor. E prea tarziu ca am inceput acum la biologie? Memtionez ca sunt in clasa a XI.

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună!��
    Poate este puțin cam târziu sa adaug și eu nedumeririle,temerile și frustrările mele la acest articol, deși o face.
    Doar ce am terminat clasa a XI a, iar teama de bac și admitere își fac deja resimțită prezenta în sufletul meu. Am început pregătirea la chimie și biologie de la începutul clasei a XI a, însă, am sentimentul ca nu am pus suficient accent la chimie...plus ca sunt dezamăgită până peste măsură când văd ce greșeli ridicole fac la unele probleme. Știu mecanismul, dar mă pierd la chestii simple:/
    Deși, în articolul de mai sus ai vorbit strict despre pregătirea la bio, as dori sa știu totuși cum ai procedat și cu cea de la chimie. Cum ai reușit sa memorezi toate mecanismele la reacții, Cum le-ai înțeles, tot...
    Îți scrie o aspiranta la medicina care este disperata pana peste măsură!!����

    RăspundețiȘtergere
  21. As dori si eu schemele va rog :). Multumesc anticipat !
    E-mail : elenasorina69@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. As dori si eu schemele va rog :). Multumesc anticipat !
    E-mail: elenasorina69@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte interesanta postarea ta! Mulțumesc ! Resursele electronice sunt foarte folositoare. As dori si eu schemele . Se poate (violetapintilie18@gmail.com) Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  24. Foarte interesanta postarea ta! Mulțumesc ! Resursele electronice sunt foarte folositoare. As dori si eu schemele . Se poate (violetapintilie18@gmail.com) Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte utila si motivanta postarea ta!
    As dori si eu schemele. Multumesc mult si succes in continuare!
    florearm_bcro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte interesanta si motivanta postare. As dori schemele daca se poate. Ai dat la Bucuresti? Multumesc mult si mult succes in continuare!
    Email florearm_bcro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua.Va rog mult de tot,daca se poate,sa-mi trimiteti si mie schemele.Multumesc mult.elena_ursache_fine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună ziua!
    Sunt in clasa a 12-a și aș dori ca după absolvire să-mi continui studiile la facultatea de farmacie(plus că îmi place meseria). Admiterea se da din biologie clasa a 11-a și chimie organica! Chestia este că la chimie organica nu știu din ce materie sa învăț și care sunt capitolele pe care ar trebui sa le parcurg . Puteți să-mi dați niste sfaturi in ceea ce privește chimia organica?

    RăspundețiȘtergere
  29. Tu esti din Bucuresti???As dorii sa stiu daca faci meditatii cu elevi care doresc sa urmeze medicina.Multumesc ghelena777@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul nu imi permite sa fac meditatii, insa va ajut cu cea mai mare placere daca imi trimiteti mesaje pe mail cu nelamuririle voastre.

      Ștergere
  30. sunt elev in clasa a xii-a si vreau sa dau la medicina , cu biologia m-am lamurit ...dar la chimie se mai da admitere?Si daca se da vreau sa stiu ce trebuie sa invat.

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna! Sunt in clasa a XI-a si ma pregatesc pentru admiterea la medicina (Bucuresti), insa nu ma pot decide daca sa dau la fizica sau la chimie. Pe de o parte, fizica este punctul meu forte, mi-ar fi mai usor, dar cred ca mi-ar fi mai folositoare in facultate cunostinele de chimie. Deci aceasta este intrebarea mea - cum te descurci cu chimia in facultate daca nu dai admiterea la chimie, deci daca nu stapanesti chiar atat de bine intreaga materie de chimie organica? De la inceputul anului ma pregatesc la chimie, iar planul initial era sa fac asta pana la sfarsitul anului, ca sa acopar materia, apoi in cls XII sa ma pregatesc pt fizica... Dar acum nu prea mai sunt sigura, deoarece cred ca nu e doar o impresie de-a mea ca la medicina trebuie sa stii chimie... ;-) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna! Sunt in clasa a XI-a si ma pregatesc pentru admiterea la medicina (Bucuresti), insa nu ma pot decide daca sa dau la fizica sau la chimie. Pe de o parte, fizica este punctul meu forte, mi-ar fi mai usor, dar cred ca mi-ar fi mai folositoare in facultate cunostinele de chimie. Deci aceasta este intrebarea mea - cum te descurci cu chimia in facultate daca nu dai admiterea la chimie, deci daca nu stapanesti chiar atat de bine intreaga materie de chimie organica? De la inceputul anului ma pregatesc la chimie, iar planul initial era sa fac asta pana la sfarsitul anului, ca sa acopar materia, apoi in cls XII sa ma pregatesc pt fizica... Dar acum nu prea mai sunt sigura, deoarece cred ca nu e doar o impresie de-a mea ca la medicina trebuie sa stii chimie... ;-) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru admitere alege materia pe care o stăpânești cel mai bine. Doar așa vei obține un punctaj ce îți asigură intrarea la facultate.
      În primul an de facultate vei fi luat de la zero cu informațiile la chimie. Fizica din facultate nu prea are nicio legătură cu ce studiezi în liceu, părerea mea.

      Ștergere
  33. Salut! Sunt elev in clasa a 11-a si ma gandesc sa dau la medicina, dar nu stiu la care facultate sa merg cea de la Targu-Mures sau cea de la Sibiu. Unii oameni imi recomanda sa meg la Mures pentru renume, iar altii la Sibiu pentru ca, cartea de admitere de la Mures este cam diferita fata de programa scolara si ar putea sa ma bulverseze. Voi ce mi-ati recomanda sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc multe informații despre aceste două facultăți pentru a te putea îndruma corect. Tematica admiterii poate fi un criteriu pentru a te orienta, însă ia în considerare și ce oferă facultatea, cât de dotată e din punctul de vedere al aparaturii din sălile de lucrări practice, dacă diploma îți este recunoscută internațional în caz că vrei să pleci ulterior în străinătate etc. Discută cu studenți de la acele facultăți și apoi pune în balanță informațiile obținute pentru a te hotărî.

      Ștergere
  34. Buna! Foarte bune sfaturile tale si o sa le aplic! Te rog sa imi trimiti si mie schemele tale vladbran0607@gmail.com Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Salut! Acum termin clasa a-XI-a si am o mica intrebare care ma macina de ceva vreme: Crezi ca mai am timp sa ma pregatesc pentru medicina?
    Mentionez ca as dori sa dau admitere la Facultatea de Medicina din Tg. Mures.

    RăspundețiȘtergere
  36. Bună! Daca la admitere mă așez pe biologie și atât ce șanse am?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar cu biologia consider că nu poți trece cu bine de admitere. Poate fi biologia punctul tău forte, însă trebuie neapărat să stăpânești și chimia sau fizica, la alegere.

      Ștergere
  37. Buna!Imi poti trimite schemele te rog?Pentru pustiul meu le cer. Trece acum clasa a10-a.Desi ma gandisem la altceva,el vrea medicina. Atunci medicina sa fie!
    elenaiulianamatei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Ma numesc Ana si intru in clasa a XI a, pe profil economic si ma intereseaza sa dau la medicina. Problema e ca nu stiu daca ar fi mai bine sa ma transfer pe Stiinte ale naturii sau sa raman aici pe economic si sa invat singura la biologie si probabil meditatii la fizica/chimie(nu pot spune ca ma pricep prea bine la ele, dar imi place biologia). La economic nu mai fac aceste materii din clasa a XI a. Ce sfaturi imi poti da?

      Ștergere
    2. Dacă aș fi în locul tău, fie aș rămâne la același profil și aș începe meditațiile la chimie sau fizică, fie m-aș muta la un profil la care aș avea cel puțin o oră pe săptămână alocată materiilor pentru admitere.

      Nu pot să-ți dau un răspuns concret deoarece nu știu cum sunt profesorii tăi de aici, dacă sunt foarte exigenți, dacă îți rămâne timp să înveți pentru admitere pe lângă ce ai de studiat pentru materiile de profil. Ia în considerare toate aspectele posibile și apoi vezi ce variantă pare mai bună în raport cu nevoile tale.

      Ștergere
  38. Buna ziua , v-as ruga foarte mult daca ati putea sa imi trimteti si mie schemele la adresa : simonagrigorean456@gmail.com Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna seara! Trec in clasa a XI-a si vreau sa optez pentru medicina de la Craiova, iar schemele despre care vorbesti cred ca m-ar ajuta mult. Adresa de e-mail: elena_manafu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna seara , v-as ruga foarte mult daca ati putea sa imi trimteti si mie schemele la adresa: octavia_hulpoi@yahoo.com Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua,

    Sunt in clasa a XII-a si am inceput sa invat pentru admiterea la UMFCD de mai bine de 2 saptamani. O parte din informatiile din biologie le-am invatat deja la scoala, iar acum fac doar o readucere la linie cu toate. Am terminat capitolul Celula-Tesuturile, si, facand teste grila din editiile 2009->2016, am descoperit mai multe "greseli" in culegerile de admitere. Cand ceva nu mi se parea logic, verificam cu manualul recomandat de facultate, si, intr-adevar, nu era corect raspunsul grilelor... Ce si cum ar trebui sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna,as vrea si eu schemele daca poti sa mi le trimiți la adresa agapiiuliana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna! Sunt studenta in clasa a 12-a, stiu ca e deja luna ianuarie... dar este oare prea tarziu sa dau pentru medicina? La chimie ma descurc bine, am fost si la olimpiada in liceu...Biologia imi placea din gimnaziu, dar la liceu am avut niste profesori groaznici care nu prea stiau sa predea...

    RăspundețiȘtergere
  44. Bună, îmi poți trimite și mie schemele pe adresa de email: risebaal@yahoo.com .Cred ca mi-ar fi de un real ajutor. Mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  45. As dori si eu schemele. allaissa78d@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  46. ioanfieraru@yahoo.com as dori si eu. Va rog

    RăspundețiȘtergere
  47. cosminaandrei457@gmail.com as dori si eu schemele la anatomie si eventual niste fise la chimie, pls

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna,
    Te rog sa-mi trimiți schemele pe adresa alexmihaigam@gmail.com. Multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Doresc si eu schemele la biologie si daca se poate si la chimie, te rog!
    sandralupescu124@gmail.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna! As dori si eu schemele, dacă se poate
    ghimpumadalina100@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Bună! Doresc și eu schemele la biologie. Cosereatal@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Buna! Trec in clasa 12 si am inceput sa ma pregatesc la chimie si bio (pt ca vreau la Farmacie). La chimie am ajutor, insa la biologie am inteles ca la meditatii profesorul iti preda din manual si iti pierzi banii degeaba. Asa ca am ales sa ma pregatesc singura, insa este extrem de greu (cel putin acum la inceput) pt ca sunt foarte multe denumiri si informatii pe care nu le inteleg si crede-ma...nu ai cum sa o mai iei logic aici, ci trebuie sa inveti ca un papagal dupa parerea mea..chiar m ar ajuta daca ai avea un sfat in legatura cu asta (cum sa retin mai repede denumirile la anatomie)

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna, doresc și eu schemele, daca se poate irimiacarmen37@yahoo.com
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna, doresc și eu schemele, daca se poate pe adresa varvarici.claudia@gmail.com. Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna doresc și eu schemele dacă se poate. andreeamp19a@gmail.com.Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  56. Trebuie sa fac si meditatii cu un profesor sau este suficient sa învat din carte si sa ma uit la filmulete??

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna! Te rog, trimite-mi si mie schemele tale pe adresa bio06ramona@yahoo.com. Cu siguranta o sa ma ajute la invatat! Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  58. Salut,aş dori şi eu schemele tale!
    daniel.dobre006@gmail.com.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna! Te rog sa imi trimiti si mie schemele.
    gabriel97mogo@yahoo.com
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  60. buna . daca nu e prea mare deranjul si aveti ceva scheme care ajuta la intelegerea materiei, va rog sa mi le trimiteti si mie pe adresa ramoalina@yahoo.com . multumesc mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna seara , v-as ruga foarte mult daca ati putea sa imi trimteti si mie schemele la adresa:ailenlulu@yahoo.com Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  62. Bună. Aş dori şi eu schemele tale. Îți mulțumesc anticipat! Adresa mea este iulia.bratan0806@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna. Ce faci tu este extraordinar. Mi-ar fi de mare ajutor schemele tale, daca le poti da! Adresa mea este ralu_crira@yahoo.co.uk Multumesc! Iti doresc un viitor luminos!

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu schemele dvs. Multumesc si va doresc numai bine si sanatate!! ancabereholschi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. ralucaoana8@yahoo.com pentru scheme te rog....

    RăspundețiȘtergere
  66. Bună!Mi-aș dori și eu foarte mult schemele,te rog frumos! laura.elena.miculete@gmail.co
    m

    RăspundețiȘtergere
  67. Servus, as aprecia din suflet daca ar fi posibil sa-mi trimiti si mie schemele:-) am incercat sa accesez linkul public, dar imi apare indisponibil...Mersi mult!biancapatricia28@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna seara, va rog frumos dacă vreți sa îmi Trimiteți și mie schemele de învățare pt examenul din Iulie 2020. Va multumesc. oflorea84@gmail.com. O seara frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  69. Buna! Sunt in clasa a XI-a si vreau sa dau la medicina la Bucuresti. Credeti ca am timp sa parcurg toata materia pentru admitere?Ce ma sfatuiti sa aleg pentru admitere, chimia sau fizica? M-am apucat sa invat la biologie si as alege fizica deoarece ma descurc mult mai bine dar ma tem ca nu voi face fata in anul I la biochimie. Unde pot gasi grile care sa ma ajute la examen? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  70. Bună, as dori si eu schemele.multumesc! andreea.mihaela711@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Bună ziua as dori si eu schemele de învățare pentru băiatul meu este cls 11 multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  72. Bună as dori si eu schemele de învățare pentru băiatul meu este cls 11 multumesc frumos, Mihaela.badea1978@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Buna! vreau si eu schemele la : sanducristina778@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Bunaaa!! Nu găsesc link ul respectiv, și ma întrebam dacă ai putea să-mi trimiți schemele de învățare la teodyx2003@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  75. corina_speed@yahoo.com
    Vreau și eu schemele, va rog!

    RăspundețiȘtergere
  76. Buna!!!! vreau si eu schemele la : calinapopescu@yahoo.com, multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  77. buna!vreau si eu schemele la casianalogel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  78. Am fost pe punctul de a-mi pierde soția de 6 ani, pentru că a spus că nu mai este interesată de căsnicia noastră, care au produs o fiică frumoasă, ca șofer de camion sunt întotdeauna pe drum, dar chiar îmi place soția și grija mea pentru ea și pentru fiica mea, am întrebat-o care este problema, dar nu a dat nicio explicație rezonabilă doar spunând că s-a plictisit de unirea noastră, acest lucru mi-a fost ciudat, pentru că soția mea era o femeie iubitoare, dintr-o dată, toate se schimbă. iar atitudinea ei față de mine nu a fost bună, știam că ceva nu este în regulă, așa că i-am explicat bunului meu prieten Diego, care mi-a prezentat un nume de casetă de vrăjitor Dr Ajayi, mi-am explicat situația cu caseta de vraja, mi-a făcut înțeleg că soția mea a fost manipulată de un fost iubit pentru a mă părăsi, dar mi-a spus să nu-mi fac griji. El a făcut o vrajă pentru mine, iar soția mea a revenit la sinele ei normal și aștept al doilea copil al meu de la ea, sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut dr. Ajayi casterul vraja pentru mine, de aceea îmi împărtășesc mărturia, dacă vă confruntați cu orice fel de problemă de viață și aveți nevoie de o soluție contactați astăzi dr. Ajayi pentru ajutor.

    Număr Viber / Whatsapp: +2347084887094
    E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Bună, as vrea și eu schemele la seveldclub01@gmail.com. Mulțumesc mult, m ai ajuta enorm😁

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna,daca se poate as vrea si eu schemele!Aneagota@yahoo.com
    Multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  81. Nu am crezut niciodată în vrajă sau magie până când nu l-am întâlnit pe Dr. Ajayi, pe care l-am contactat prin numărul său: +2347084887094 pe WhatsApp, treceam prin necazuri în căsătoria mea, deoarece soțul meu a spus că nu mai are nimic de-a face cu mine după 9 ani de căsătorie, chiar îl iubesc pe soțul meu, așa că caut ajutor pentru a stabili lucrurile în căsătoria mea, în timp ce navigau am văzut unde un bărbat l-a recomandat pe doctorul Ajayi pentru că l-a ajutat să se promoveze la locul său de muncă cu o vrajă, am contactat Dr. Ajayi și mi-a explicat, mi-a spus lucruri de făcut pentru a restabili pacea în casa mea după ce i-am urmat toate instrucțiunile, soțul meu s-a răzgândit și trăim fericiți și el nu a mai menționat nimic despre divorț. Contactați-l astăzi pe Dr. Ajayi pentru orice problemă de relație sau orice aspect al vieții și el va găsi soluții la problema dumneavoastră. Număr Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. Buna daca se poate as dori si eu schemele la bio si daca sunt si la chimie. Email:mariaantal214@yahoo.com Multumesc anticipat.!

    RăspundețiȘtergere
  83. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, în mai multe rânduri el amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ilekhojie care ajută oamenii cu probleme de relație și căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să încercați, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și cu el cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrăji pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin: E-mail: gethelp05@gmail.com Whatsapp / Viber: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  84. Oricine are experiență de suferință emoțională va înțelege ce simt și va înțelege de ce m-am străduit să-mi revin iubirea vieții până când l-am întâlnit pe marele om spiritual Dr Ajayi, totul s-a simțit imposibil și am început să-mi pierd speranța la recuperarea lui Dennise pentru că a plecat și a spus că nu a vrut să mă mai vadă în viața lui și am fost vrăjitoarea din spatele lipsei sale de progres și nu poate progresa în viață. După întâlnirea cu marele om spiritual, dr. Ajayi, mi-a dat soțului meu ceva ce nu am mai simțit că nu mai este posibil și am devenit un joc de râs pentru toată lumea de acasă și lucrez chiar și asociatul său de afaceri a râs de mine și mi-a spus numele. acum zâmbesc în timp ce invitația mea la căsătorie le este dată pentru a primi și ajutor de la acest om bun Contactați-l prin adresa de e-mail drajayi1990@gmail.com sau numărul WhatsApp / Viber este +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  85. Viața vine cu experiențe diferite, nu știu ce experiență aveți, dar aceasta este scurta mea mărturie, sunt fericit să scriu asta pentru că am din nou pace în căsătoria mea și toate datorită unui om grozav numit Dr. Ajayi, el este o vrajă puternică care ajută la reconcilierea disputelor dintre mine și soțul meu cu o vrajă de dragoste, soțul meu a plecat de acasă și a trăit o altă femeie timp de 7 luni fără să aibă grijă de mine și de fiica noastră de 4 ani, din punct de vedere financiar, sunt bine pentru că sunt bancher, dar am nevoie de îngrijirea tandră a unui bărbat, dar soțul meu nu este nicăieri aproape, îl implor să se întoarcă acasă de mai multe ori, dar nimic nu funcționează, chiar i-am cerut fratelui său mai mare să mă ajute. Am citit mărturia unui bărbat care a descris cum dr. Ajayi l-a ajutat să-și oprească soția de la divorț cu vraja de dragoste, așa că i-am luat contactul și i-am explicat problemele mele, mi-a spus ce este necesar pentru o vrăjire de dragoste și i-am dat finanțare pentru cumpărare în trei zile, soțul meu s-a întors acasă. Contact: Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice problemă care vă deranjează inima și el le va rezolva pentru dvs.

    RăspundețiȘtergere
  86. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    RăspundețiȘtergere
  87. As dori și eu schemele,te rog! georgitianu@gmail.com este adresa mea.Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  88. Bună! Aș putea să primesc și eu chemele , vă rog?! Adresa: vica.vizitiu.03@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Mulțumesc, dr. Ajayi, soțul meu s-a întors acasă și sunt foarte fericit să anunț lumea că dr. Ajayi este un om spiritual real și autentic. Soțul meu a plecat de acasă după divorț și am rămas separat timp de 3 ani, dar încă îl iubesc, așa că l-am angajat pe dr. Ajayi pentru a efectua o vrajă de dragoste pentru ca noi să ne întoarcem și în decurs de o săptămână de la vrajă am început să văd schimbări, pentru prima timp în trei ani, soțul meu m-a sunat și mi-a cerut împăcarea și de atunci trăim fericiți împreună. Contactați doctorul Ajayi pe Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau trimiteți-i un e-mail: drajayi1990@gmail.com Cred că vă va pune din nou zâmbetul pe buze.

    RăspundețiȘtergere
  90. Poți sa îmi trimiți și mie schemele?Mersi.macovei_delia26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  91. as dori si eu schemele ha2dara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  92. Treceam prin iad în căsnicia mea când am dat peste o mărturie a unei doamne numită Ann, ea a descris cum a putut să-și salveze relația cu ajutorul unui jucător de vrăji numit Dr. Ajayi, pentru că bărbatul ei a părăsit-o pentru o altă femeie fără ele. având vreo neînțelegere semnificativă, dar dr. Ajayi, care este binecuvântat de strămoșii săi, a ajutat cu puterea de a arunca vrăji, iar bărbatul ei s-a întors spunând că nu știe ce i-a venit, am avut un caz aproape similar pentru că soțul meu vrea să depun un divorț, dar nu vreau o casă spartă pentru că suntem împreună de 15 ani după ce am citit mărturia lui Ann. Am contactat dr. Ajayi și am explicat situația mea, mi-a spus câteva lucruri care trebuiau făcute și I-am urmat instrucțiunile după o săptămână de vrăjeală, soțul meu mi-a spus că îi pare rău pentru toate durerile pe care le-a pus pe mine și pe copii să promită că va fi cu toții lângă noi și de atunci trăim în pace. Dacă aveți o problemă similară cu a mea sau orice problemă din viață, fie la locul de muncă, la școală sau probleme legate de sănătate, contactați-l pe dr. Ajayi, vrajitorul, munca sa este garantată cu 101%. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber sau Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  93. Vreau să profitez de această ocazie pentru a mulțumi unui om spiritual numit dr. Ajayi, care este binecuvântat cu puterea de a rezolva relația sau problemele legate de căsătorie. Am aflat despre el printr-un prieten pe care l-a ajutat să câștige un dosar în justiție a fost vinovată și a reușit să scape a fost trimisă la închisoare. Am făcut-o să înțeleagă că soțul meu vrea să divorțeze după 9 ani de căsătorie, mi-a spus despre dr. Ajayi și el a putut să o ajute cu problema ei. Așadar, l-am contactat pe Dr. Ajayi și el m-a ajutat cu o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se răzgândească și am trăit în pace. Puteți contacta Dr. Ajayi pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 Dacă aveți nevoie de ajutor pentru orice fel de muncă spirituală.

    RăspundețiȘtergere
  94. Te confrunți cu dificultăți în casa ta matrimonială? contactați-l pe Dr. Ajayi astăzi pentru o soluție de durată, nu vă fie rușine să vă împărtășiți problemele, deoarece problema împărtășită este deja pe jumătate rezolvată, așa că vă îndemn să ajungeți la Dr. Ajayi, omul spiritual pe Whatsapp / Viber: +2347084887094, El m-a ajutat să mă întorc soțul meu după 9 luni de despărțire, aflu despre el prin verișoara mea că a ajutat la obținerea unui copil al ei după 12 ani de căsătorie fără copil. ea aduce pe pământ un băiețel sănătos. Dacă vă confruntați cu orice provocare din viață, spiritual sau fizic și doriți o soluție rapidă, Dr. Ajayi este ultima oprire.

    RăspundețiȘtergere
  95. Iubirea nu renunță niciodată, nu își pierde niciodată credința, este întotdeauna plină de speranță și rezistă în toate circumstanțele. Am fost ultima persoană de pe pământ care a acceptat faptul că vrăjile există sau nu funcționează până când nu am fost trimis la doctorul Ilekhojie, care a ajutat atât de mulți oameni cu vrăjile sale puternice. Nu am avut altă opțiune decât să încerc, deoarece la 3 luni de la divorț, am fost retrogradat la locul de muncă din cauza depresiei, pentru că nu știu ce să fac pentru a-l readuce înapoi, dar mulțumesc lui Dumnezeu că l-a folosit pe dr. recuperează-mi fericirea și viața de dragoste în 48 de ore. Chiar săptămâna trecută aici, am fost promovat înapoi în funcția mea și sunt aici pentru a-mi împărtăși propria experiență cu acest om numit Dr. Ilekhojie. Nu știu prin ce treci azi, dar știu că în orice situație există întotdeauna o cale de ieșire. Contactați-l pe dr. Ilekhojie prin TEXT SAU WHATSAPP MESSENGER cu: +234 (81) 47400-259 și e-mail la: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  96. Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. au fost urcușuri și coborâșuri, dar am fost mai devastat când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să renunțăm la relația noastră, nu am experimentat genul de durere pe care am simțit-o în acea zi din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după 3 luni de despărțire am dat peste o mărturie a unei doamne care vorbea lucruri bune despre dr. Ajayi, un jucător de vrăji care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că mă adresez doctorului Ajayi și m-am explicat, după câteva consultări mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a restabili relația mea, am făcut toate cererile de la mine și de la unii zile de vrajă logodnicul meu m-a contactat și acum suntem fericiți căsătoriți. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji autentic, vă puteți baza pe dr. Ajayi și cred că veți avea un motiv să zâmbiți din nou. Contactați Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  97. Sunt un talentat psihic turnător și psihic, specializat în diferite forme de vrăjitoare puternică și soluții de vindecare care te pot ajuta în orice provocări cu care te-ai putea confrunta în viață. REZULTATELE MEU SUNT 100% GARANȚIE ,,, mă puteți contacta prin e-mail la (sholamidehelps@gmail.com) și pe whtasapp +2349060785579

    RăspundețiȘtergere
  98. Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  99. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață și suntem fericiți împreună cu ajutorul acestui mare vrăjitor numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la el la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  100. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale autentice. Sunt Zara Matteo pe nume. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe ceilalți, am decis să îl contactez. ca să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci mi-a sunat fostul. Domnule Suntem mai mulțumiți acum ca oricând. Totul arată perfect și atât de natural! Mulțumesc mult domnule pentru vrăjile tale autentice și incontestabile de reuniune. aici din nou E-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  101. Un bărbat binecuvântat spiritual de zeii săi m-a ajutat în restabilirea păcii în căsătoria mea după o luptă de divorț de 9 luni cu soțul meu. Am avut norocul să-i iau contactul printr-un prieten pe care l-a ajutat să câștige mare într-o tragere la sorți la loterie. a anulat procesul de divorț și s-a întors acasă și de atunci trăim în pace. Dacă aveți probleme în casa dvs. matrimonială și doriți o soluție de durată, contactați-l pe Dr. Ajayi pe Whatsapp sau Viber: +2347084887094 îl puteți contacta prin e-mailul său: drajayi1990@gmail.com El face și plante medicinale pentru orice fel de boală la care vă puteți gândi .

    RăspundețiȘtergere
  102. Mă numesc Olivia Stephen, După 12 ani de căsătorie, eu și soțul meu am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiesc inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste doctorul Ayo cum îi ajută pe oameni să se întoarcă repede. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 72 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii, atât de uimitor !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, mulțumesc dr. Ayo. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr.Ayo este un adevărat și puternic jucător de vrăji pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-și ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie Spatele tău sau soțul tău s-au mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată contactul său
    Sunați / WhatsApp: +2347055691377 sau E-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  103. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO pentru repararea căsătoriei mele rupte. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui și dragostea și fericirea au fost restabilite. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă acum la DOCTOR ISIKOLO, prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  104. CUM SĂ VOI ÎNAPOI EX FĂRĂ FĂRĂ PANICĂ MULȚUMIRI MAREI DR JOE PENTRU REZOLVAREA PROBLEMELOR
    Informații de contact de mai jos: numărul WhatsApp + 1-7252404536
    Sunt Marian Zepa și vreau să depun mărturie despre puternicul DR JOE pentru salvarea relației mele. Trebuie să fiu dintre puținii care nu au probleme să arate și să spună cuiva cât de recunoscător sunt că am făcut din relația mea o relație melodioasă și lină. Am încercat să fiu mai pozitivă în legătură cu relația mea cu iubitul meu, se pare că a durat pentru totdeauna. O altă doamnă mi-a luat logodnicul de la mine și s-au mutat amândoi. Am plâns și l-am căutat să se întoarcă, dar el a refuzat să primească apelurile mele și să nu-mi returneze mesajele. Prietenul meu m-a prezentat la un puternic turnător de vrăji numit DR JOE care m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste foarte puternică care mi-a readus logodnicul în 48 de ore. Am fost uimit și surprins când logodnicul meu a sunat să mă implore pentru iertare, din cauza puternicei vrăji de dragoste a lui DR JOE. Nu omiteți să contactați DR JOE prin următoarele mijloace, dacă aveți orice problemă maritală sau de relație. Informații de contact de mai jos: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp + 1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  105. L-am recuperat pe fostul meu iubit cu ajutorul doctorului Ayo, cel mai bun jucător de vrăji online și îl recomand cu drag lui Ayo oricui are nevoie de ajutor! , suntem împreună de 3 ani, recent am aflat că iubitul meu are o aventură cu o altă Fată, când l-am confruntat, a dus la certuri și în cele din urmă s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l recupera înapoi, dar totul fără niciun rezultat până când nu am văzut o postare într-un forum de relații despre un jucător de vrăji care îi ajută pe oameni să-și recapete dragostea pierdută prin vrăjeala Iubirii, la început m-am îndoit, dar am decis să încerc, când am contactat acest jucător de vrăji și mi-a spus ce să fac și eu am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 72 de ore mai târziu, iubitul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că mi-e atât de dor de mine, So Amazing !! Așa că așa s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât a fost înainte. Toate datorită lui DR Ayo, el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe Internet încât Dr. Ayo este un adevărat și puternic jucător de vrăji pe care îl voi ruga mereu să trăiești mult pentru a-ți ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă ești aici și ai nevoie de Ex-ul tău înapoi sau de soțul tău mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Iată cum îl contactează sau îl adaugă pe WhatsApp: +2347055691377 sau prin e-mail: drayo47373@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  106. Numele meu este Monica Palomo. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt după restaurarea căsătoriei mele cu ajutorul unui jucător de vrăji numit DR JOE. El este minunat și unic, am contactat aici online din mărturiile despre care am citit. I-am spus problemele mele și a aruncat o vrajă de dragoste că dragostea și legătura emoțională și, de asemenea, l-au adus pe soțul meu înapoi la mine în 48 de ore după ce a înșelat și a dorit un divorț. Pentru cel mai mare presupus al meu, soțul meu a venit cu o mașină nouă maro pe care tocmai mi-a cumpărat-o, acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și acum trăim foarte fericiți. DR JOE este acolo pentru a răspunde problemelor de relație. contactați-l prin e-mail Informații de contact de mai jos, e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  107. Bună ziua, numele meu este Dora Florian. Vreau să împărtășesc experiența mea uimitoare cu cel mai mare jucător de vrăji DR ISIKOLO. Soțul meu mă înșela și când am aflat că am avut o luptă care l-a dus la cererea de divorț. am plâns și m-am îmbolnăvit când căutam online despre citate despre dragoste. Am văzut oameni vorbind despre DR ISIKOLO și lucrarea lui grozavă, al cărei caz a fost similar cu al meu. să nu-mi fac griji că după 48 de ore, soțul meu se va întoarce și va anula divorțul și va reveni la mine. după ce am făcut tot ce mi-a cerut să fac spre marea mea surpriză, la două zile după seara aceea, soțul meu a îngenuncheat implorându-mă să-l accept înapoi și am fost îndoielnic cu privire la astfel de lucruri dacă există vreodată de lucru pentru cineva, dar aici Depun mărturie și despre asta. vă mulțumesc încă o dată DR ISIKOLO, sunteți într-adevăr o binecuvântare pentru mine. el vă poate ajuta, de asemenea, să contactați: isikolosolutionhome@gmail.com sau Puteți să-l WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  108. Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă despre DR JOE. Sunt Elena Horvat în prezent în Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit mari martori despre DR JOE care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr. JOE mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat și dragostea și fericirea au fost restabilite și l-am acceptat cu bucurie înapoi, astfel încât unirea mea cu el să funcționeze din nou perfect. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR JOE, vă garantez 100% că vă va ajuta. e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  109. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie după un an de căsătorie. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubeam atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În această zi credincioasă, în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mărturie specială despre acest bun ajutor DR Ayo, care mă ajută să mă întorc repede și să opresc divorțul sau despărțirea și așa mai departe, așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o (întoarcere vraja Iubirii) pentru mine. 72 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors la mine plângând și implorând iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand acest mare jucător de vrăji oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la relațiile și căsătoria rupte sau pur și simplu Contactați marele „DR Ayo Dacă aveți vreo problemă, contactați-l și vă garantez că el te va ajuta., nu mai plânge - contactează acum acest puternic turnător de vrăji. Mulțumesc DR Ayo pentru că mi-ai salvat relațiile rupte și mi-ai adus soțul înapoi la mine! ” trimiteți-i un e-mail la: drayo47373@gmail.com sau sunați-l / whatsapp prin: +2347055691377.

    RăspundețiȘtergere
  110. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. M-am conformat procedurii și, fără ezitare, a făcut munca care a redat dragostea și fericirea pe care am împărtășit-o. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare și am confirmat că puterile sale sunt atât de autentice. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și te îndemn să-l contactezi acum prin e-mailul său, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  111. Cu toții avem poveștile noastre diferite în viață. au existat urcușuri și coborâșuri, dar am fost mai devastat când logodnicul meu, cu care ne întâlnim de 7 ani, a spus că ar trebui să renunțăm la relația noastră, nu am experimentat genul de durere pe care am simțit-o în acea zi din viața mea. Am întrebat ce am greșit, dar el a spus că este obosit, după 3 luni de despărțire am dat peste o mărturie a unei doamne care a vorbit lucruri bune despre dr. Ajayi, un jucător de vrăji care a ajutat mulți oameni să restabilească pacea și dragostea în casa lor. Îmi iubesc cu adevărat bărbatul și îl vreau înapoi în viața mea, așa că am ajuns la doctorul Ajayi și mi-am explicat, după ce am consultat, mi s-a spus care este problema și ce să fac pentru a restabili relația mea, am făcut toate cererile de la mine și după câteva zile de vrajă logodnicul meu m-a contactat și suntem fericiți căsătoriți acum. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrăji autentic, vă puteți baza pe dr. Ajayi și cred că veți avea un motiv să zâmbiți din nou. Contactați Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  112. Vreau să folosesc această ocazie pentru a-i mulțumi dr. Ilekhojie, care mă ajută să câștig o sumă mare. Juc la loterie în ultimii 5 ani și nu am câștigat niciodată. De atunci nu am mai putut câștiga și am fost atât de supărat și am avut nevoie de ajutor pentru a câștiga la loterie. așa că am decis să intru online și să caut ajutor, acolo am văzut atât de multe mărturii bune despre acest om numit Great Dr Ilekhojie despre modul în care a aruncat loterie de vrăji norocoasă pentru ca oamenii să câștige la loterie. De asemenea, l-am contactat și i-am spus că vreau să câștig la o loterie, mi-a aruncat o vrajă pe care o folosesc și joc și am câștigat o sumă mare în dolari. Îi sunt atât de recunoscător acestui om. În cazul în care aveți nevoie și de el pentru a vă ajuta să câștigați, îl puteți contacta prin e-mailul său: gethelp05@gmail.com și trimiteți-i un mesaj direct la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  113. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  114. Am citit câteva dintre mărturiile lui DR JOE despre cum a ajutat mulți oameni să-și aducă înapoi iubitorii în 2 zile, cu o vraja de reuniune de dragoste. Aveam probleme cu iubitul meu, așa că am decis să-l contactez pentru că îl iubesc atât de mult pe iubitul meu. a plecat de acasă și a spus că nu mai este interesat de relație fără motiv, am fost șocat. Am contactat-o pe DR JOE și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine în următoarele 3 zile, DR JOE a făcut o vrajă de dragoste și acest lucru l-a făcut pe iubitul meu să deschidă ochii pentru a vedea cât de mult ne iubim și a revenit acasă. În timp ce scriu această mărturie, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. eu și iubitul nostru ducem o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât înainte de a ne despărți. Toate mulțumesc lui DR JOE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu iubitul meu. dacă vă confruntați cu o problemă de relație și doriți o soluție rapidă, contactați DR JOE pe e-mail: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  115. Astăzi sunt atât de fericit din cauza a ceea ce DR ISIKOLO a făcut vieții mele. Numele meu este Dora Leon. vraja lui este atât de eficientă și de rapidă și nu am văzut niciodată cu adevărat un om de ajutor ca el, mi-a rezolvat problema, nu mă așteptam, am întâlnit oameni care vorbeau despre marea sa vrajă, i-am colectat contactul și l-am contactat, a răspuns imediat și întreb despre problema mea, i-am explicat cu lacrimi, mi-a spus că îl contactez, nu ar trebui să-mi fac griji că soțul meu va reveni la mine, în măsura în care încă îl iubesc, am fost uimit. Imediat întreb ce voi face pentru a-l recupera pe soțul meu, s-a reunit pe mine și soțul meu în 48 de ore și dragostea și fericirea au fost restabilite. Mulțumesc DR ISIKOLO. Și tu poți fi ajutat de el. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. Îl poți Whatsapp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  116. Acesta este cel mai frumos lucru pe care l-am experimentat vreodată în viața mea, nu m-am gândit niciodată că voi mai zâmbi, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de doi ani, toate încercările de a-l aduce înapoi au eșuat și am fost disperat să-l readuc la adu acasă. Am crezut că nu-l voi mai vedea până când nu voi întâlni o doamnă pe internet, numită Sally, care mi-a povestit despre un jucător de vrăji numit Dr. Ayo. Ea mi-a dat adresa de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și el m-a asigurat că în 72 de ore soțul meu va reveni la mine, deja mă simt fericit când am primit asta de la el, Am venit în mai puțin de 72 de ore soțul meu înapoi și Am început să cerșesc iertare spunând că este lucrarea diavolului, așa că sunt încă surprins de acest miracol până acum pentru că este prea real pentru a fi real. Știu că sunt atât de multe doamne cu aceeași problemă a mea, dar vă spun astăzi că există o soluție pentru asta. Pentru oricine are nevoie de ajutorul lor, aceasta este adresa de e-mail; drayo47373@gmail.com sau Whatsapp him pe +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  117. Necredibilul tocmai s-a întâmplat în viața mea, soțul meu care m-a părăsit și copilul meu de 2 ani pentru o altă femeie, mi-a revenit. Lucrurile au fost grele pentru că nu am slujbă și îmi cer hrană, așa că mama mea a venit în salvarea mea să mă ducă pe mine și pe bebelușul meu de 2 ani acasă, deși problemele nu au fost rezolvate, dar a fost ceva mai bine pentru mine să caut un loc de muncă în timp ce mama mă ajuta cu bebelușul acasă, ea nu lucra, fratele meu era cel care avea grijă de ea, lucrurile nu mergeau cu adevărat pentru că nu am slujbă. În timp ce încă căutam un loc de muncă, a trebuit să îl contactez pe DR ISIKOLO. el mi-a dat informații relevante despre cum mă va ajuta pe care le-am respectat și, spre surprinderea mea, soțul meu a revenit la mine după 2 zile și m-a uimit atât de mult. când s-a întors, l-am iertat pentru că îl vreau înapoi, a venit acasă și ne-am stabilit și lucrurile au mers înapoi așa cum erau sau chiar mai bine. Iată cum îl contactează prin WhatsApp, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  118. Ai mare nevoie de vrajă de dragoste pentru a-ți aduce înapoi fostul iubit sau pentru a-ți reuni căsnicia? Trimiteți un e-mail la DR ISIKOLO pentru o soluție rapidă de 48 de ore. Sunt Melina Landeka din Londo. Am avut o problemă cu soțul meu acum un an și două luni, care ne separă. Când s-a despărțit de mine, eram confuză și nu știam ce să fac pentru a-l readuce înapoi, mă simțeam atât de goală înăuntru. Până când am întâlnit-o pe DR ISIKOLO pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să rezolve diverse probleme acolo. I-am trimis un e-mail și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut să fac pentru ca el să mă ajute, să rezum scurt povestea lungă. s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce se întâmpla între amândoi. În sfârșit, scriu această mărturie pentru a-ți oferi mulțumirile și profunda recunoștință pentru tine, DR ISIKOLO, pentru că ți-ai respectat cuvintele și promisiunile făcute în a-l aduce înapoi la mine în doar 48 de ore din puterile tale. Dacă aveți nevoie de ajutorul lui, îl puteți trimite prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  119. Din abundența inimii, gura vorbește. Numele meu este Valentino Emil. Fostul soț al soției mele a folosit o vrajă asupra soției mele și ea s-a întors la el. Am simțit inima frântă pentru că nu știam cum să o recuperez. Am făcut tot ce am putut pentru a o readuce cu prietenii ei apropiați, dar nimic nu a funcționat. Așadar, la locul meu de muncă, am încercat să caut ajutor online și am găsit diverși martori ai modului în care un doctor Isikolo a fost fidel și de ajutor cu vrăjile sale. Am încercat luând legătura cu el și i-am explicat problema mea. Doctorul Isikolo m-a ajutat cu o vrajă pentru mine care mi-a readus soția în 48 de ore după ce l-am contactat și a fost într-adevăr un miracol. El m-a asigurat că nimic nu ne poate despărți din nou și, de atunci, am fost plin de bucurie alături de soția mea. Contactați-l astăzi pentru orice fel de ajutor, El este gata să vă ajute. prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  120. Vreau să mulțumesc lui DR JOE pentru că l-a adus înapoi pe fostul meu soț. Nu am crezut niciodată în vrăji magice sau în așa ceva, dar mi-a spus de o sursă de încredere (un coleg de muncă foarte apropiat) că Trust este o persoană foarte dedicată, talentată și talentată, a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am avut vreodată Terminat. Viața mea amoroasă era în ruine; Trecusem prin două divorțuri și eram la un pas de un al treilea. Pur și simplu nu m-am putut confrunta cu un alt divorț și am vrut să încerc mai mult ca relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit din nou de mine. Eram confuz și nu știu ce să fac din nou, ci mai degrabă ei să intre în contact cu DR JOE. A făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să revină la mine. acum suntem foarte mulțumiți de sinele nostru. DR JOE îl face să-și dea seama cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt. Acest om este pentru REAL și pentru bine. vă poate ajuta, de asemenea, să vă remediați relația ruptă. L-am avut pe soțul meu înapoi! A fost ca un miracol! A vrut brusc să meargă la consiliere în căsătorie și ne descurcă foarte, foarte bine în viața noastră amoroasă. adresa de e-mail de contact: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  121. Mă simt atât de vesel astăzi pentru că fac parte din cei care se bucură, din cauza ajutorului pe care mi l-a dat DR ISIKOLO pentru că mi-am revenit soțul. Sunt căsătorit de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela și căuta un divorț. Dar când am dat peste mărturii vesele despre DR ISIKOLO pe internet postate de mai mulți oameni. Așa că am decis să iau legătura cu el și i-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar spre marea mea surpriză mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu pentru că nu există nicio problemă fără o soluție. mi-a spus ce să fac, am făcut și a lucrat pentru mine, iar soțul meu s-a întors la mine după 2 zile, așa cum a promis, iar dragostea și fericirea au fost restabilite. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece DR ISIKOLO este cu adevărat un ajutor pe care Dumnezeu la trimis să ne ajute pe toți. De ce să nu îl contactați acum pe DR ISIKOLO dacă vă confruntați cu orice provocări din viața de relație. Puteți contacta adresa sa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-ul său la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  122. Bună tuturor, vreau să dau rapid această recenzie incredibilă despre câștigarea loteriei mele, înainte de a câștiga loteria mea mare când lucram la Mercy Medical Center din Springfield, Massachusetts. Am lucrat în îngrijirea pacienților timp de 32 de ani și nu era nimic de arătat, în timp ce lucram, am continuat să joc jocul Loterie sperând și crezând că într-o zi voi câștiga la loterie și voi avea un vis de pipă, dar înainte de asta am avut am jucat la loterie în diferite ocazii, dar nu am câștigat, am decis să încerc ceva nou mergând dincolo de fizic, am citit despre dr. Ilekhojie cum a ajutat oamenii să câștige la loterie, l-am contactat și am încercat, a făcut o vrăjie câștigătoare la loto pentru eu și apoi dă-mi numărul câștigător să joc, nu eram sigur de toate, dar i-am dat o încercare, iată că a fost ca o magie am câștigat la loterie cu numerele pe care mi le-a dat. Dr. Ilekhojie este cu adevărat demn și de încredere, vă împărtășesc asta tuturor celor cărora le-a fost greu să câștige la loterie, dr. Ilekhojie vă poate ajuta să câștigați. aici sunt informațiile sale "E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  123. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine după ce m-a ajutat să-l recuperez pe soțul meu. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO, marele jucător de vrăji care mi-a adus înapoi soțul meu, când am crezut că orice speranță s-a pierdut. așa că l-am contactat și am respectat tot ce mi-a spus să fac și într-adevăr, am obținut rezultatul în 48 de ore, așa cum m-a asigurat. DR ISIKOLO și-a folosit vraja lui puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe față, aducându-mi bărbatul cu vraja lui, la început am crezut că visez când soțul meu s-a întors la mine în genunchi implorându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci el mă iubește mai mult decât mă așteptam vreodată, așa că mi-am jurat sinele că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați DR ISIKOLO astăzi pentru că vă garantez 100% că vă va ajuta la fel cum m-a ajutat. Site-ul DR ISIKOLO: https://isikololovetemple.com și adresa de e-mail este: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  124. Revenind de urgență cu fostul tău iubit, DR ISIKOLO este într-adevăr cel mai bun jucător de vrăji cu garanție de 100%. numele meu este Barbara Damjam. Nu am crezut niciodată în vrăjile de dragoste sau în magie până când nu am contactat acest turnător de vrăji numit DR ISIKOLO, încât atât de mulți oameni au testat despre online că este puternic. Partenerul meu a început să se comporte prost și să aibă o relație cu o doamnă necunoscută mie după vremurile grele și grele și m-a părăsit. am trecut împreună și viața mea a fost cu susul în jos, deoarece relația noastră a fost de 4 ani, chiar l-am iubit. așa că, când l-am întâlnit pe acest jucător de vrăji, i-am povestit ce s-a întâmplat și i-am explicat situația lucrurilor la început, am fost indecis, sceptic și îndoielnic, dar am încercat și în 2 zile, după ce am respectat și am oferit tot ce avea nevoie pentru a lucra pentru mine, omul meu m-a sunat singur și a venit la mine cerându-și scuze că totul, dragostea și fericirea au fost reînviate. Aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs. îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui pe: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  125. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună în întreaga lume cu privire la modul în care mi-am recuperat fosta iubire. Înnebuneam când bărbatul meu m-a părăsit pentru altă fată luna trecută. Dar când întâlnesc un prieten care îmi prezintă DR ISIKOLO marele mesager al oracolului pe care îl slujește, i-am povestit problemei lui DR ISIKOLO despre modul în care fosta mea iubire m-a părăsit și, de asemenea, despre cum aveam nevoie pentru a obține un loc de muncă bine plătit. Mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi primi dorința inimii fără niciun efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac și m-am conformat și s-a făcut. În următoarele 2 zile, dragostea mea m-a sunat la telefon și îmi spunea că îmi pare rău că m-am trăit înainte și, de asemenea, în săptămâna următoare după ce dragostea mea m-a chemat să pledez pentru iertare și am primit și un nou loc de muncă. Nicio problemă nu este prea mare pentru el ca să o rezolve. Contactați-l direct pe contactele sale de mai jos
    site-ul web: https://isikololovetemple.com
    e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  126. DR JOE NU A OPRIT NICIODATĂ DE A FACE MINUNI Cu DR JOE toate problemele tale s-au încheiat.
    Numele meu este Maryra Velita. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor să o audă. am fost căsătorit patru 4 ani și în al cincilea an al căsătoriei mele, o altă femeie a avut o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am vrut să spun o postare în care acest lucru omule Dr. JOE, Landy au ajutat pe cineva și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc soțul iubit acasă și crede-mă, doar îi trimit fotografia lui și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a spus, Am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să vă spun lumii și celor din voi în situație similară cu DR JOE și să vă revină partenerul toată asigurarea. E-mailul său: drjoesolutionspells@gmail.com sau numărul WhatsApp +1-7252404536

    RăspundețiȘtergere
  127. Vreau să împărtășesc mărturia mea uimitoare despre modul în care dr. Ilekhojie mi-a binecuvântat viața, obișnuiam să lucrez ca agent de curățenie pe piața de cină, jucam joc de loterie de mult timp și de obicei nu câștig, am dat peste o mărturie a cuiva mărturisind despre cum s-a rugat dr. Ilekhojie pentru ea și i-a oferit un joc de loterie și a câștigat o sumă mare de bani, așa că am decis să-mi încerc norocul, l-am contactat prin contactele sale și el m-a asigurat că mă va ajuta, a spus el. eu îl voi lua două zile să mă rog pentru mine, așa că în a doua zi mi-a dat câteva numere de loterie să joc și m-am dus să joc jocul în acea zi credincioasă am fost să verific jocul spre cea mai mare surpriză a mea am câștigat un o sumă foarte mare care mi-a schimbat statutul, am renunțat ca agent de curățenie pe piața cinei și am devenit proprietarul unei companii. Vreau să-l contactați și pentru jocul norocos. Puteți să-l contactați prin e-mailul său gethelp05@gmail.com sau WhatsApp lui la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  128. Cum acest mare om numit Dr. Isikolo m-a ajutat să-mi readuc amantul în 48 de ore. Eu sunt Cristina Alen și bărbatul meu care s-a despărțit de mine de acum câteva săptămâni și tot efortul depus pentru el s-a dovedit a fi avortat. Îl iubesc atât de mult încât, de fiecare dată când îl văd cu o altă fată, voi fi supărat. așa că, într-o zi, treceam prin internet când am văzut o mărturie a unei femei despre cum acest mare bărbat pe nume DR ISIKOLO a ajutat-o ​​să se întoarcă cu soțul ei, așa că, norocos pentru mine, a renunțat la contactul bărbatului, așa că am sunat rapid la numărul pe care nu l-a ales i-am trimis un e-mail și mi-a răspuns. I-am explicat totul și mi-a dat informații complete despre proces și ce să fac. așa că a spus că tot ce este necesar pentru a face rugăciunile pentru mine, pe care le-am făcut, am făcut tot posibilul pentru ca el să se asigure că rugăciunile mele sunt terminate. în 48 de ore, așa cum m-a asigurat deja, iubitul meu s-a întors la mine rugându-mă să-mi ceară iertare, acum mă iubește și mă prețuiește și promite că nu mă va mai părăsi niciodată. toate datorită lui DR ISIKOLO, îi puteți trimite și un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp sau Viber: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  129. Sunt în relație cu iubitul meu de 2 ani acum și plănuiam să ne căsătorim în curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu-mi pot imagina viața fără el. În continuare, am încercat tot posibilul să-l recuperez, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a funcționat. A fost în această zi credincioasă, am dat de câteva comentarii pe un site web despre acest mare jucător de vrăji numit Dr. Isikolo, atât de multe persoane au susținut că le ajută să-și reînnoiască relația și să-i aducă pe fostul lor înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că era ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul lui și mi-am spus tot ce trebuie făcut, ceea ce am făcut și m-a asigurat că în 2 zile prietenul meu va părăsi cealaltă fată și se va întoarce la mine și a fost foarte grozav surpriză când mi-am văzut iubitul revenind la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul doctorului Isikolo și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie de ajutorul lui și trimiteți-l direct prin e-mail
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  130. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe doctorul Isikolo pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest om numit DR ISIKOLO. Când aproape l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre stupide și certurile noastre constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atât de multe mărturii despre vrăjirea de dragoste a Dr. Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. I-am trimis rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, el nu a profitat de mine pentru că este sincer. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această vrajă de dragoste, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu Davis suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp / SIGNAL la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  131. Ți-a părăsit soțul sau soția viața fără nicio explicație bună care să te facă confuz și să-i dorești înapoi în viața ta? Dr. Ilekhojie este omul potrivit pentru această slujbă, el este un puternic jucător de vrăji binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca purtător de cuvânt pe pământ, Dr. Ilekhojie mă ajută să-mi salvez casa spartă aducându-mi înapoi soțul la mine cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja exprimată de Dr. Ilekhojie, el s-a întors și suntem din nou o familie fericită. Contactați doctorul Ilekhojie dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsapp: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  132. Având atât de mult în inimă, sunt aici pentru a mă exprima despre cum Dr. Isikolo mi-a salvat căsătoria de la divorț. Eu și soțul meu aveam unele neînțelegeri și ne rupea căsătoria în măsura în care soțul meu căuta un divorț. Deci nu am altă opțiune decât să merg pe internet pentru a căuta soluția la problema mea. Acolo am dat peste detaliile doctorului Isikolo și despre cât de mulți oameni scriau lucruri bune despre el și lucrările sale minunate pentru ei și despre modul în care a ajutat mulți oameni prin restabilirea relației lor. L-am contactat pe doctorul Isikolo și mi-a spus tot ce trebuie să fac și în mai puțin de 48 de ore soțul meu a anulat actele de divorț. Acum, eu și soțul meu trăim împreună în pace și armonie, mulțumită doctorului Isikolo pentru că mi-a salvat căsnicia de la despărțire. Informațiile de contact ale doctorului Isikolo sunt prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți WhatsApp, de asemenea, la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  133. Vrajă de dragoste puternică eficientă pentru a-ți readuce fostul iubit acum, Verifică-l pe DR ISIKOLO.
    Tocmai am experimentat minunile vraji de dragoste ale Dr. Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească căsătoria și să-și recapete iubitorii pierduți și, de asemenea, să câștige la loterie. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la oameni diferiți despre modul în care a ajutat să-l readucă pe fostul meu iubit, i-am povestit despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. DR ISIKOLO mi-a spus doar să zâmbesc de 3 ori și să mă odihnesc, se va descurca cu totul în doar 48 de ore, a făcut treaba și după a doua zi Toni m-a sunat și am fost atât de șocat, am luat apelul și nu mi-a venit să cred urechile mele, el chiar mă implora să-l iert și făcând promisiuni la telefon. S-a întors acasă și mi-a luat și o mașină nouă doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un jucător de vrăji eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau, de asemenea, îl puteți WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  134. Vreau să împărtășesc mărturia mea uimitoare cu privire la modul în care dr. Ilekhojie mi-a binecuvântat viața, obișnuiam să lucrez ca agent de curățenie pe piața cinei, jucam joc de loterie de mult timp și de obicei nu câștig, am dat peste o mărturie a cuiva mărturisind despre cum s-a rugat dr. Ilekhojie pentru ea și i-a oferit un joc de loterie și a câștigat o sumă mare de bani, așa că am decis să-mi încerc norocul, l-am contactat prin contactele sale și el m-a asigurat că mă va ajuta, a spus el. eu îl voi lua două zile să mă rog pentru mine, așa că în a doua zi mi-a dat câteva numere de loterie să joc și m-am dus să joc jocul în acea zi credincioasă am fost să verific jocul spre cea mai mare surpriză a mea am câștigat un o sumă foarte mare care mi-a schimbat statutul, am renunțat ca agent de curățenie pe piața mesei și am devenit proprietarul unei companii. Vreau să îl contactați și pentru jocul norocos. Puteți să-l contactați prin e-mailul său gethelp05@gmail.com sau prin WhatsApp la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  135. Bună tuturor, sunt Olivia și sunt aici pentru a împărtăși munca minunată pe care Dr. Ayo a făcut-o pentru mine. După 4 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb pe legătura lui cu alte doamne, eu a fost total devastată și confuză până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit Dr. Ayo care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis ca să încerc, când îl contactez, el m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste și în 72 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați acest mare jucător de vrajă de dragoste pentru ca relația dvs. sau problema căsătoriei să fie rezolvată astăzi prin e-mail: drayo47373@gmail.com sau WhatsApp: +2347055691377

    RăspundețiȘtergere
  136. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și minunile doctorului Isikolo care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume. Cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restabilească relația pierdută. L-am contactat după ce am trecut prin atât de multe mărturii de la oameni diferiți cum a ajutat să-l readucă pe fostul iubit înapoi, i-am spus despre soțul meu care m-a abandonat acum vreo 8 luni și a plecat de acasă cu tot ce am avut. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc, asigurându-mă că se va descurca cu totul în doar 48 de ore. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocat. Aleg apelul și nu-mi venea să cred urechile mele, chiar mă implora să-l iert și s-a întors acasă și mi-a primit și un cadou foarte frumos doar pentru ca el să-mi demonstreze dragostea pentru mine. Ei bine, dacă aveți nevoie de un aparat de vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe Dr. Isikolo pe WhatsApp/SIGNAL lui la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  137. Soțul meu a plecat la o doamnă mai tânără pentru că nu am putut naște din cauza PCOS, am fost atât de devastată, am fost singur, am plâns mult, chiar am încercat să-mi iau viața, apoi prietenul meu mi-a spus despre acest doctor Ilekhojie care a ajutat-o să o facă căsătoria perfectă. De asemenea, am intrat online și am făcut mai multe cercetări despre el. Nu eram prea sigur, dar am decis să-l încerc, mi-a spus să nu-mi fac griji că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce trebuia să plătesc, ceea ce era o taxă convenabilă și am făcut, și-a făcut treaba, mi-a trimis dovezi video și mi-a spus să aștept 24 de ore că se va întoarce. A doua zi dimineață, spre marea mea surpriză, Derrick, soțul meu, în genunchi cerșea. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui jucător de vrajă pentru orice fel de vrajă, trebuie să contactați Dr. Ilekhojie pe WhatsApp sau Viber: +2348147400259 sau prin e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  138. Soțul meu a plecat pentru o doamnă mai tânără pentru că nu am putut să nasc din cauza PCOS, am fost atât de devastată încât am fost singură, am plâns mult, am încercat chiar să-mi iau viața, apoi prietena mea mi-a spus despre acest doctor Ilekhojie care a ajutat-o să o facă. căsătorie perfectă. De asemenea, am intrat online și am făcut mai multe cercetări despre el, nu eram prea sigur, dar am decis să-l încerc și mi-a spus să nu-mi fac griji că totul va fi bine. Mi-a spus tot ce trebuie să plătesc, ceea ce a fost o taxă convenabilă și am făcut-o și și-a făcut treaba și mi-a trimis dovada video și mi-a spus să aștept 24 de ore că se va întoarce. A doua zi dimineață, spre cea mai mare surpriză a mea, a fost Derrick soțul meu, în genunchi, cerșind. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ilekhojie pe WhatsApp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  139. MULȚUMESC Dr. ISIKOLO PENTRU FERICIREA MEA ȘI FAMILIA MEA ÎMPREUNĂ. WHATSAPP: +2348133261196.
    Bună, sunt Rosa Antoine. După ce am fost într-o Uniune numită căsătorie cu soțul meu de ani de zile, el a fost abuziv și a distrus dragostea pe care am împărtășit-o și m-a părăsit. Am făcut tot posibilul să mă întorc la el, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult înapoi pentru că l-am iubit. L-am contactat pe Dr. Isikolo pe WhatsApp și m-a asigurat că nu există nicio problemă și că totul va fi în regulă. Mi-a spus tot ceea ce era necesar pe care l-am prezentat și așa a făcut vraja pentru mine și, în mod surprinzător, după 48 de ore, soțul meu m-a sunat cerându-mi scuze pentru tot ceea ce a venit ca o bucurie uriașă și copleșitoare. Am fost atât de surprins. Acum dragostea și fericirea din casa noastră sunt restabilite și încă mă uimește. deci oricine are nevoie de ajutor pentru orice fel de probleme poate contacta, de asemenea, acest vrăjitor real și foarte autentic pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i contactați prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  140. Bună! Aș dori eu schemele la biologie pe adresa de e.mail andreeannicolle@gmail.com! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere

  141. Bună tuturor, vreau să dau rapid această recenzie incredibilă despre câștigul meu la loterie, înainte de a câștiga loto mare, lucram la Mercy Medical Center din Springfield, Massachusetts. Am lucrat în îngrijirea pacienților timp de 32 de ani și nu a fost nimic de arătat pentru asta, în timp ce lucram, am continuat să joc loteria sperând și crezând că într-o zi voi câștiga la loterie și voi avea un vis, dar înainte de atunci am avut am jucat la loterie în diferite ocazii, dar nu am câștigat, am decis să încerc ceva nou trecând dincolo de fizicul, am citit despre Dr. Ilekhojie cum a ajutat oamenii să câștige la loterie, l-am contactat și am încercat, a făcut o vrajă de câștig la loto pentru mie și apoi dă-mi numărul câștigător de jucat, nu eram sigur de toate, dar i-am dat doar o încercare, iată că a fost ca o magie că am câștigat la loterie cu numerele pe care mi le-a dat. Dr Ilekhojie este cu adevărat demn de încredere și de încredere, vă împărtășesc asta tuturor celor cărora le-a fost atât de greu să câștigați la loterie, Dr Ilekhojie vă poate ajuta să câștigați. iată informațiile lui" E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  142. Numele meu este Helena Leon din Londra. Eu și soțul meu suntem căsătoriți de peste 10 ani. Au existat mai multe lupte uriașe și situații dureroase în căsnicia noastră, dar întotdeauna părea să ieșim mai puternici de cealaltă parte. Din senin, soțul meu mi-a vorbit despre divorț, am fost oarbă! Nu l-am văzut venind, nu am recunoscut semnele. Nu mă mai găsește atractivă sexual. Nu m-am putut abține să nu plâng tot timpul pentru că eram extrem de rănită. Am fost total deprimat până l-am găsit pe Dr ISIKOLO, vrăjitorul despre care toată lumea vorbea online și l-am contactat pentru o vrajă de reuniune de dragoste. În timpul conversației noastre, el m-a asigurat că îl va aduce înapoi pe soțul meu în mai puțin de 48 de ore de la vrăjirea sa. Mie mi s-a părut imposibil. Nu veți crede că soțul meu a sunat imediat după 48 de ore rugându-mă să uit orice a spus despre divorț. Am fost total uimit! Există atât de multă dragoste în familia mea de când am folosit vrăjile lui. Este minunat și vrăjile lui funcționează atât de repede. Acum soțul meu mă iubește mult mai mult decât înainte. De asemenea, ai putea lua legătura cu el dacă ai probleme cu căsnicia sau relația ta. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. De asemenea, îl puteți WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  143. Vreau să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi unui bărbat grozav pe nume Dr Ilekhojie pentru că m-a ajutat să-mi recuperez logodnicul după 6 luni de separare, cu puterile sale de vrăji transmise lui de către strămoșul său, nu cred niciodată în vrăji, dar am decis să-i dau. o încercare, sincer, el m-a uimit cu marea sa putere de vrajă. Nu mă gândesc niciodată că fac o astfel de mărturie, dar fac asta pentru că sunt plin de bucurie, deoarece acum sunt fericit căsătorită. deci, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor pentru orice fel de vrăji, ar trebui să îl contactați pe Dr. Ilekhojie pe WhatsApp sau Viber: +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com Doar contactați Dr. Ilekhojie pentru orice fel de probleme fizice sau spirituale și să le ia la revedere

    RăspundețiȘtergere
  144. Cea mai bună vrajă de dragoste URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A-ȚI REDUCE RAPID fostul/soț/soție și pentru a-ți salva căsătoria ACUM CONTACTAȚI DIRECT DIR OGUGU PE WHATSAPP +2347011196745

    Bună tuturor. Sunt aici să mărturisesc despre un mare și puternic vrăjitor numit Dr ogugu. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că un prieten de-al meu mi-a prezentat acest puternic vrăjitor care o ajutase să-și recapete iubitul, așa că l-am contactat și mi-a promis că în mai puțin de 72 de ore se va întoarce la mine. După ce am făcut tot ce mi-a cerut, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să vorbească cu mine a venit la mine acasă și mi-a cerut iertare pentru tot ce m-a făcut să trec și acum trăim fericiți împreună, dacă aveți vreo problemă în relație. Te voi sfătui să-l contactezi pentru mărturiile tale. Mai jos sunt datele lui de contact. Contactați-l pe WhatsApp @ +2347011196745 sau e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com
    http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    RăspundețiȘtergere
  145. Sunt atât de fericit să împărtășesc această mărturie fantastică a mea. Numele meu este Enora Lucas și viața mea s-a schimbat complet în 48 de ore. Mă văd în oglindă și mă pot zâmbi. Am încredere în mine și în abilitățile mele, pentru prima dată de mulți ani. Îmi am iubitul înapoi în viață cu ajutorul doctorului Isikolo. A spus scuze la 48 de ore după ce vraja a fost creată. El a spus că și-a dat seama că nu a vrut niciodată să se despartă, nu se poate descurca cu bagajele emoționale pe care le căram tot timpul. El a spus că a crezut că el este influența negativă asupra vieții mele și a considerat că este mai bine să plec. Dr ISIKOLO restabilește dragostea și fericirea dintre noi așa cum a promis și eu sunt dovada vie a ceea ce poate face. Nu m-am gândit niciodată că aș putea obține un ajutor atât de sincer pentru a-mi restabili dragostea și fericirea. Sunt foarte încântat că v-am contactat și am inițiat ca toate acestea să se întâmple. Oricine are o problemă de relație îl poate contacta pe Dr. Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  146. Numele meu este Bernada Gaspar. Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat, tot ce vor ei a fost după banii mei. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat timp de un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu mi-a prezentat doctorul Isikolo. După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el în mai puțin de 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. A fost ca o minune! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să i-l dau, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și vesel, ești un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii. Și acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat, contactați-l pe Dr.Isikolo prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l puteți pe WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  147. Îți mulțumesc Dr ogugu pentru că m-ai ajutat să-mi aduc partenerul minunat înapoi în viața mea. Sunt atât de binecuvântat că folosești un mod neputincios de a ne reuni. Trecutul și viitorul nostru par să fi fuzionat într-unul singur. Mi-ai spus că toată lumea are un suflet pereche compatibil, fie că așteaptă să vină în viața lor. Mă bucur că este partenerul meu de odinioară. Nu am vrut cu adevărat să mă duc să fiu cu altcineva... Ai îndepărtat bagajul suplimentar care ne-a afectat și ne-a reținut. Pace pentru tine Dr Ogugu. Oricine are probleme de relație ar trebui să încerce să contacteze site-ul lui Dr ogugu, vă asigur că problemele voastre vor fi rezolvate de acest om grozav.

    Solutiontempledrogugu@gmail.com

    Apelați/număr WhatsApp: +2347011196745

    RăspundețiȘtergere
  148. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Numele meu este Alenka Egon din SUA. Postarea despre un vrăjitor este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un vrăjitor să-mi aducă fostul iubit înapoi după 3 ani fără contact. Am citit despre DR ISIKOLO de pe alte site-uri și l-am contactat să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore m-a sunat fostul meu iubit și m-am bucurat că vrea să revină la mine. Ne-am întâlnit vineri și mi-a cerut în căsătorie. A fost cel mai frumos inel. Vă rog tuturor de aici, contactați DR ISIKOLO pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericit cu relația voastră care vă rănește. Dragostea este cel mai bun sentiment experimentat vreodată. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp/Viber la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  149. Salutare prieteni, sunt aici să spun o mărturie minunată și uimitoare despre un mare vrăjitor care m-a ajutat. Numele meu este Vivian Anderson din Canada. Să-mi recuperez iubitul este ceea ce mă așteptam cel mai puțin și nu mi-am putut imagina niciodată. Eu și iubitul meu suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să-l întreb, dar el a refuzat să-mi spună ce se întâmplă. problema este și, pe măsură ce timpul a trecut, a căutat să divorțeze. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul să-l recuperez, dar nu a fost ușor, am crezut că s-a pierdut orice speranță și, în timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu care a avut o problemă similară mi-a spus despre un mare vrăjitor numit Dr ogugu, care a ajutat-o ​​să-și recapete și prietenul. Nu cred niciodată în vrăjile în toată viața mea sau într-o magie pentru că nu m-am gândit că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză, a făcut o vrajă pentru a-mi aduce iubitul înapoi, dar astăzi ne-am întors. împreună într-o casă minunată cu doi copii frumoși. Mulțumesc Dr 0gugu Suntem din nou fericiți împreună și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece printr-o situație similară. Sau dacă aveți nevoie de Cure să-l contactați la +2347011196745 E-mail: solutiontempledrogugu@gmail .com

    RăspundețiȘtergere
  150. Joc la loterie de la 19 ani și acum am 47 de ani, ceea ce înseamnă că joc la loterie de 28 de ani. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o vreodată în viața mea a fost 1200 de dolari. Dar într-o zi povestea mea se transformă în istorie după ce am găsit numele acestui om pe internet că el este cel mai bun când vine vorba de câștigarea la loterie. Acest om este un doctor foarte puternic care dă numerele care nu pot eșua niciodată. După toți anii de muncă și de eforturi pentru a câștiga la loterie, am câștigat în sfârșit (5.000.000 USD) EMAIL-ul lui este: gethelp05@gmail.com sau WhatsApp El pe +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  151. După ce am fost în relație cu el de șapte ani, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu tot , am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am explicat cuiva problema mea online și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor DR ISIKOLO care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, dar eu sunt genul care nu a crezut niciodată în vrajă, nu am avut de ales decât să o încerc. si mi-a spus ca nu e nici o problema ca totul va fi bine inainte de doua zile, ca fostul meu se va intoarce la mine dupa 2 zile, a facut vraja si surprinzator, era in jur de ora 16. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins. Într-adevăr, DR ISIKOLO a restabilit dragostea și conexiunea pe care le-am împărtășit și s-a întors la mine. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, de adresa lui de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau de WhatsApp/Viber lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  152. Sunt foarte surprinsă de experiența miraculoasă și de minunile lui DR ISIKOLO care au fost răspândite pe internet și în întreaga lume, cum a ajutat minunat oamenii din întreaga lume să-și restaureze iubiții pierduți. L-am contactat după ce am trecut prin atâtea mărturii de la diferiți oameni. el ajută să-l aducă înapoi pe fostul iubit. I-am spus despre soțul meu și despre cum m-a abandonat acum aproximativ 4 luni și a plecat de acasă cu tot ce aveam. Am fost nedumerit când mi-a spus doar să zâmbesc și să mă odihnesc să mă asigur că se va ocupa de toate în doar 48 de ore. Am respectat procesul și el și-a făcut treaba. După a doua zi, soțul meu m-a sunat, am fost atât de șocată încât am preluat apelul și nu mi-a venit să cred urechilor. chiar mă implora să-l iert și făcea promisiuni la telefon. Era clar că DR ISIKOLO ne-a restabilit dragostea și fericirea pe care le-am avut și să rămână permanent. Ei bine, dacă aveți nevoie de un vrăjitor eficient și real pentru orice problemă din viața dvs., îl puteți contacta pe DR ISIKOLO pe e-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp-ul lui la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  153. Dacă citiți asta astăzi, considerați-vă o persoană norocoasă, deoarece nu va trebui să vă confruntați cu niciun eșec în rezolvarea problemelor. Am fost înșelat cu aproape 20.000 de dolari înainte de a-mi întâlni în sfârșit ajutorul Dr. Ajayi, femeia cu care vreau să mă căsătoresc a spus că ar trebui să mergem în pauză că este îndrăgostită de fostul ei iubit, a plecat din casă și am pierdut contactul, a fost ca un visează-mi după 6 luni de când nu am auzit de ea trebuie să aflu ce se întâmplă cu adevărat pentru că este surprinzător și nu am avut nicio neînțelegere, în procesul de căutare a ajutorului am fost înșelat de diverși vrăjitori falși, dar am fost norocos să găsesc contactul Dr. Ajayi online când eram pe cale să renunț la căutarea mea. I-am explicat doctorului Ajayi și a făcut câteva citite înainte de a-mi spune ce trebuie făcut, i-am urmat instrucțiunile și astăzi sunt căsătorită fericit cu femeia mea și așteptăm primul nostru copil. Puteți contacta Dr. Ajayi pentru serviciul său spiritual pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 sau Email: drajayi1990@gmail.com, puteți copia sau face clic pe acest link WhatsApp https://bit.ly/3nQYLnF

    RăspundețiȘtergere
  154. Imaginați-vă că deveniți foarte bogat peste noapte. A fi un câștigător la o loterie de mai multe milioane de dolari va fi cu siguranță un eveniment care va schimba viața pentru aproape fiecare câștigător la loterie. Știu că mulți oameni s-ar întreba cum am câștigat la loterie. M-ai crede dacă ți-aș spune că am făcut-o cu vrăji? Am cunoscut acest faimos vrăjitor cunoscut sub numele de Dr Ilekhojie și el a fost cel care a făcut-o pentru mine. Oricât de șocant a fost pentru mine, celebrul meu comentariu adresat presei a fost „Mă duc să mă ascund în patul meu”. Nu am crezut niciodată că doctorul Ilekhojie m-a făcut bogat peste noapte. Dacă vrei să ai șansa ta de a câștiga și de a deveni foarte bogat la fel ca mine, contactează-l pe Dr Ilekhojie la gethelp05@gmail.com SAU WHATSAPP-L la +2348147400259 și vei câștiga cu siguranță.

    RăspundețiȘtergere
  155. Cea mai bună vrajă de dragoste URGENTĂ EFICIENTĂ PENTRU A-ȚI REDUCE RAPID fostul/soț/soție și pentru a-ți salva căsătoria ACUM CONTACTAȚI DIRECT LORD ZULU PE WHATSAPP +2347011196745

    Bună tuturor. Sunt aici să mărturisesc despre un mare și puternic vrăjitor numit Dr ogugu. Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că un prieten de-al meu mi-a prezentat acest puternic vrăjitor care o ajutase să-și recapete iubitul, așa că l-am contactat și mi-a promis că în mai puțin de 72 de ore se va întoarce la mine. După ce am făcut tot ce mi-a cerut, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu care refuzase să vorbească cu mine a venit la mine acasă și mi-a cerut iertare pentru tot ce m-a făcut să trec și acum trăim fericiți împreună, dacă aveți vreo problemă în relație. Vă sfătuiesc să îl contactați pentru mărturiile voastre. Mai jos sunt datele lui de contact. Contactați-l pe WhatsApp @ +2347011196745 sau e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  156. Mă numesc Elena Branko și iubitul meu s-a despărțit de mine acum 2 luni, pentru că a simțit că îl înșel cu un prieten de-al meu bărbat, am încercat tot ce am putut să-i explic, dar a făcut ureche surdă, am fost devastată emoțional. pentru că l-am iubit cu adevărat până când am văzut o postare pe internet despre DR ISIKOLO, care îi ajută pe oameni să-și recâștige iubitul pierdut, la început m-am îndoit dacă era real pentru că nu am crezut niciodată în astfel de lucruri, dar am decis să-i dau o încercare, L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. Procesul vrăjii de reunire a iubiților este foarte simplu și lucrează dezinteresat cu oameni în același mod în care mi-a restabilit relația în 48 de ore și iubitul suna si implora sa ma impachezi din nou, daca ai nevoie de ajutor pentru a-ti repara relatia sau problema casatoriei. Iată contactul lui, WhatsApp/Viber el pe: +2348133261196, e-mail-i (isikolosolutionhome@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  157. DR ISIKOLO este pur și simplu cel mai bun vrăjitor și ajutor. Numele meu este Loreta Emilio, Din respect pentru tine și vrăjile tale, trebuie să fac această mărturie cunoscută tuturor. Am fost la alți vrăjitori fără să văd niciun rezultat. Mi-am dorit doar să vin la tine mai devreme, am primit tot ce este mai bun de la tine. Fostul meu soț a fost plecat un an și am fost peste tot și alți vrăjitori pentru ajutor, dar niciun rezultat până când prietenul meu nu mi-a prezentat-o ​​pe DR ISIKOLO După ce s-a terminat Vraja de dragoste, am primit în sfârșit un apel de la el după 48 de ore. Vrăjile lui au făcut minuni și soțul meu s-a întors plin de dragoste. Este un miracol! S-a întors brusc cu flori spunând că ar trebui să-l iert, am fost cu adevărat uluit și șocat când soțul meu a îngenuncheat cerșind iertare și să-l accept înapoi. Acum sunt din nou o femeie veselă. Vă mulțumesc foarte mult Dr. Isikolo. Pentru toți cei care caută un vrăjitor adevărat ar trebui să îl contacteze pe DR ISIKOLO Pe e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Îl puteți, de asemenea, pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  158. Sunt impresionat și mă simt uimitor că am fostul meu soț înapoi la mine. Numele meu este Veronica Adrian. Sunt foarte fericit astăzi că sunt cel care scrie despre ajutorul meu care s-a rugat pentru mine pentru relația mea. Dumnezeu l-a folosit într-adevăr pe acest om pentru a-mi ajuta situația. Vă rugăm să ascultați cuvintele mele dacă căutați un vrăjitor care să vă ajute, contactați DR ISIKOLO. El este cel mai bun vrăjitor care te poate ajuta astăzi. În urmă cu câteva luni, eu și soțul meu am avut o mare nenorocire conjugală care a dus la divorțul nostru. A fost un iad pentru mine și băiețelul meu că a trebuit să ne mutăm în alt oraș. Am devenit părinte singur. M-am întâlnit cu Dr. Isikolo abia acum o lună, când i-am spus despre situația mea și mi-a spus să nu-mi fac griji. În două zile, fostul meu soț s-a întors la mine. S-a întâmplat într-o marți dimineață când am primit un telefon de acasă (părinții mei) că mă căuta. L-am acceptat să vină la mine și mi-am cerut scuze în genunchi în fața fiului nostru. Am știut imediat că acest om m-a ajutat. Sunt o femeie foarte fericită cu tot ce s-a întâmplat în viața mea. Dacă doriți să contactați un vrăjitor, faceți cunoștință cu Dr. Isikolo și veți fi surprins de schimbările minunate din viața voastră. Adresa de e-mail a lui: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți pe WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  159. Vrajă de dragoste uimitoare pentru a te întoarce cu partenerul tău și a-ți remedia relația ruptă.
    Numele meu este Dora Radeva. Soțul meu s-a despărțit de mine acum 3 luni și m-a forțat să semnez actele de divorț. Aveam inima zdrobită și nu puteam reveni la nicio formă emoțională. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest uimitor și genial vrăjitor care mi-a venit în ajutor. Wow! Acest vrăjitor m-a ajutat atât de mult. DR ISIKOLO mi-a garantat o muncă urgentă de 48 de ore, din care am acceptat-o. În mod șocant, soțul meu m-a sunat înapoi cu o mulțime de scuze după 48 de ore pe care mi le-a asigurat și a făcut tot posibilul pentru a retrage actele de divorț care erau în curs de desfășurare anterior cu puterea acestui vrăjitor care face minuni. DR ISIKOLO a restabilit dragostea și fericirea în casa mea și a fost într-adevăr uimitor. Îți mulțumesc atât de mult Doamne pentru vrăjile tale puternice. Trimiteți un e-mail la Dr. Isikolo Acum pentru o soluție de dragoste urgentă: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l trimiteți prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  160. Mi-a fost greu să cred când am văzut un comentariu pe internet despre modul în care Dr. Ilekhojie ajută oamenii să câștige la loterie. Aceste numere câștigătoare sunt 100% garanții că trebuie să câștigați la loterie. Încerc și am câștigat 800.000.00 de lire sterline. Comentariul meu pare amuzant, dar este adevărul și îți promit că nu va fi amuzant când vei câștiga și vei împărtăși o mărturie cu alții. Acesta este un secret pentru a câștiga la loterie, așa că vă sfătuiesc să faceți același lucru. Nu am crezut niciodată în puteri magice până când nu dau peste el, va fi un mare păcat dacă aș pleca de aici fără să renunț la contactul acestui mare vrăjitor. În cazul în care aveți nevoie de ajutorul acestui mare vrăjitor la loterie câștigătoare, îl puteți contacta prin e-mailul său: „(gethlp05@gmail.com sau sunați-l la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  161. Eu și fostul meu ne-am despărțit acum câteva luni și eram însărcinată în șase luni. Ne iubim amândoi și a fost un șoc pentru mine și chiar mi-a frânt inima. Am încercat să ajung la părinții lui și mi-au spus că fiul lor a spus că nu mă iubește și nu vrea să mă vadă și ei nu știu ce este în neregulă. Am plâns și am plâns în fiecare zi pentru că l-am iubit foarte mult. Până când am născut și copilul a împlinit un an, nu mi-am putut recupera dragostea. Din nou, am fost confuz. L-am contactat pe DR ISIKOLO prin WhatsApp și mi-a spus că mă va ajuta și mi-a spus că o femeie a făcut o vrajă asupra bărbatului meu și a spus că mă va ajuta să rup vraja, astfel încât bărbatul meu să se întoarcă la mine și să fie al meu după 48 de ore. A fost o mare surpriză pentru mine că tot ce a spus el s-a împlinit. Omul meu s-a întors imediat la mine spunându-mi că ar trebui să-l iert. Îi trimit un mare mulțumire acestui puternic și real vrăjitor. trebuie să contactați acest puternic vrăjitor! El te poate ajuta. Nu te va dezamăgi, îți dau 100% garanție că te va ajuta, iată contactul lui:
    site: https://isikololovetemple.com
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp-i la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere

  162. Soțul meu a făcut bagajele din casă pentru a locui cu o altă femeie pe care a cunoscut-o la serviciu și mi-a trimis actele de divorț. Nu am vrut să divorțez pentru că îmi iubesc foarte mult soțul și nu vreau ca familia mea să se despartă. Am bănuit că femeia a folosit o vrajă pentru a-mi lega soțul, astfel încât să nu se mai întoarcă la familia lui. Căutam sfaturi despre cum să-mi recâștig soțul și am dat peste un comentariu care spune că Dr Ilekhojie a ajutat-o să-și recupereze soțul înapoi după câteva luni de despărțire și am luat e-mailul Dr. Ilekhojie care era prezent în comentariu și l-am trimis prin e-mail. el despre problema mea și mi-a răspuns și m-a asigurat că îmi va aduce soțul înapoi în două zile și, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a revenit la mine după două zile, așa cum mi-a promis Dr. Ilekhojie și chiar acum soțul s-a întors cu mine și este și mai iubitor decât înainte. De asemenea, îl puteți contacta pe Dr. Ilekhojie pentru ajutor pe e-mailul său: gethelp05@gmail.com sau pe whatsapp-l la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  163. soțul meu este un bărbat grijuliu și iubitor, dar de aproximativ 6 luni s-a îndepărtat de mine și de copii, nu-i mai pasă de bunăstarea noastră și abia doarme acasă, l-am rugat de mai multe ori, dar toate rugămințile mele cad pe surde. urechi să fiu prieteni sinceri, că 6 luni a fost un iad pentru mine. Am discutat problema mea cu o prietenă, ea mi-a povestit despre acest minunat doctor de vrăji pe nume Dr. AJAYI, care și-a ajutat vărul în căsnicia ei. Eram sceptic, dar am decis să încerc, i-am explicat doctorului AJAYI tot ce se întâmplă în familia mea și el a spus eu să fac anumite lucruri acasă, i-am urmat toate instrucțiunile și, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a venit acasă a treia zi, spunând că nu știe ce i s-a întâmplat că îi pare rău pentru ceea ce mi-a pus pe mine și pe copii prin , acum trăim din nou ca o familie. Dacă aveți nevoie de ajutor în casa dvs. conjugală, contactați E-mail: drajayi1990@gmail.com sau Whatsapp / Număr Viber: +2347084887094 Veți reveni să-mi mulțumiți, aceasta este o promisiune

    RăspundețiȘtergere
  164. Mă numesc Nadia Lapkova și sunt din București, România. Am început să scriu această mărturie în urmă cu câteva zile și am pus intenționat data aici, astfel încât să-mi amintesc că doar în 2 zile de la contactarea DR ISIKOLO relația mea pierdută de mult cu fostul meu soț a fost în sfârșit restabilită. Am reluat legătura cu fostul meu soț pe 5 noiembrie, după ce l-am contactat pe DR ISIKOLO pe contactul său WhatsApp și în 2 zile, fostul meu soț a revenit la mine după ce s-a despărțit de mine timp de peste 8 luni. A fost un miracol pentru că nu am crezut niciodată că va fi posibil. Sunt încă surprins că, în timp ce scriu această mărturie, el încă doarme în patul nostru matrimonial. Chiar sunt fericit domnule. Îți mulțumesc că m-ai ajutat și mă rog și alți oameni minunați să dea mărturii minunate despre tine. Luați legătura cu DR ISIKOLO Spiritual pentru a vă salva relația. pe WhatsApp/SIGNAL sau Viber pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  165. Nu am crezut niciodată în magie sau vrăji până când am întâlnit această vrajă specială numită Dr.Obo. Bărbatul cu care voiam să mă căsătoresc mi-a lăsat 3 luni pentru ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. El este cu mine de 4 ani și chiar eu. Îl iubesc atât de mult. M-a părăsit pentru o altă femeie fără motiv. Când l-am sunat, nu mi-a răspuns niciodată la apeluri și nu a vrut să mă vadă în preajma lui. Așa că, când i-am spus bărbatului ce s-a întâmplat, m-a ajutat cu o câteva lecturi, iar după acele lecturi m-a făcut să realizez că cealaltă femeie îi făcuse niște vrăji pe soțul meu, așa că m-a părăsit... mi-a spus că mă va ajuta să fac o vrajă să-l aduc înapoi. La început am fost sceptic. , dar tocmai am încercat și în 2 zile m-a sunat și soțul meu și a venit să-și ceară scuze. Nu-mi vine să cred că se poate întoarce la mine uneori, dar acum sunt fericit că s-a întors și acum suntem căsătoriți și noi trăiește ca o familie fericită. Îl postez pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui bărbat. Îl poți contacta prin WhatsApp: +2348115365326 sau e-mail: dr.obohealinghome1411@g mail.com

    RăspundețiȘtergere
  166. AVEȚI ÎNCREDERE ÎN DR ISIKOLO PENTRU OBȚINEREA SOLUȚIEI PE CĂUTAȚI. Numele meu este Senna Rayan și marele DR ISIKOLO este cu adevărat puternic și știe să-și facă treaba perfect. Dacă nu era el, nu mi-aș putea imagina ce s-ar fi întâmplat. Fostul meu se certa mereu cu mine și mă maltrata mereu. A început să se poarte ciudat și amuzant și m-a lăsat fără niciun motiv pentru o altă fată. Am crezut că toată speranța a dispărut. Am căutat ajutor pe internet și am dat peste contacte DR ISIKOLO. Am fost încântat și l-am contactat pe e-mail și i-am spus ce se întâmplă. A râs și m-a asigurat să mă liniștesc că mă va ajuta și că fostul meu se va întoarce rugându-mă. Și-a făcut treaba și a făcut vraja pentru mine și în 2 zile, fostul meu a venit să-și ceară scuze așa cum mi-a spus. Astăzi trăim amândoi împreună și suntem și mai îndrăgostiți decât eram înainte să plece el. Contactați Marele DR ISIKOLO pentru propriul ajutor. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere

  167. Soția mea a auzit zvonuri despre mine și aceste probleme au făcut-o să solicite divorțul și totul s-a întâmplat, iar acest caz și gândul de a-mi pierde familia acum mi-au ținut inima nefericită, așa că m-am rugat pentru o soluție și un mod în care să pot Adu-mi înapoi soția și copiii înapoi și demonstrez-i că toate aceste lucruri pe care le-a auzit despre mine și despre cealaltă doamnă care lucrează în biroul meu sunt minciuni pentru că în adâncul inimii mele știam că nu îmi voi înșela niciodată soția. Pentru a scurta povestea, soția mea, sora mea din SUA, a auzit toate problemele pe teren și mi-a cerut imediat să-l contactez pe DR Ilekhojie, ea mi-a dat datele de contact și am făcut așa cum a spus ea, iar doctorul Ilekhojie ne-a împăcat și ne-a restabilit conexiunea. Acum suntem fericiți și căsnicia noastră de încredere este fericită. Aveți nevoie de ajutor de la Dr. Ilekhojie, contactați-l pe Whatsapp sau viber +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  168. Da, este adevărat că DR ISIKOLO este cel mai bun vrăjitor de oriunde. Numele meu este Marie Lyons și am fost client pentru DR ISIKOLO și trebuie să vă spun că este un adevărat vrăjitor. Când am contactat acest vrăjitor, iubitul meu m-a părăsit de 2 ani și mereu mi-am dorit să-l înapoieze. L-am întâlnit pe DR ISIKOLO pentru a mă ajuta acum aproximativ o lună și am reluat legătura cu iubitul meu. Când fostul meu iubit m-a părăsit, a fost tulburare pentru mine că mi-am pălmuit sora mai mare într-o anumită dimineață pentru nimic. Acest lucru a devenit un dezastru pentru mine că am avut o traumă fiziologică și familia mea era foarte îngrijorată de sănătatea mea. După 2 ani, DR ISIKOLO a restabilit dragostea și fericirea pe care le-am împărtășit. este bine și gata să ajute pe oricine vine la el. Imediat după 2 zile, fostul meu m-a sunat și a vrut să ne întâlnim. Am fost de acord și m-am pregătit să mă întâlnesc cu el și mi-a spus că s-a simțit vinovat pentru ceea ce a făcut și că mă dorea înapoi. L-am lăudat pe DR ISIKOLO pentru lucrarea sa minunată și îl voi recomanda oricui are nevoie de un vrăjitor. Contactați-l pentru a vă ajuta și rapid la e-mailul lui E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  169. Salutare oameni buni, nu stiu care este problema voastra dar vreau sa stiti ca nu exista nicio problema fara solutie, daca doar cautati ajutor din sursa potrivita, sotia mea de 15 ani vrea un divort cu care nu sunt de acord. pentru că încă o iubesc din toată inima. Folosesc multe moduri de a o convinge să rămână, dar ea a fost neclintită, am fost online ca în fiecare zi când am văzut o mărturie despre Dr. Ajayi, un om spiritual puternic care rezolvă problemele din casele dărâmate, l-am contactat și i-am explicat situația mea și de când am discutat cu Dr. Ajayi, totul s-a schimbat în bine în casa mea. Dr Ajayi a făcut o vrajă de dragoste care a făcut-o pe soția mea să se îndrăgostească din nou de mine și a uitat de divorț, avem o viață mai fericită acum cu copiii noștri, dacă aveți nevoie de ajutorul unui vrăjitor, puteți avea încredere în Dr Ajayi. Contactați-l pe Whatsapp / Viber: +2347084887094 SAU E-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  170. Viața mea este plină de fericire pentru că DR ISIKOLO mă face să fiu fericit. Numele meu este Roxana Anda, ceea ce mi s-a întâmplat nu este ceea ce pot păstra doar pentru mine, ci și să spun lumii pentru ca cei care au vreo problemă cu relația sau căsătoria lor să-și recapete pe cei dragi și să fie din nou fericiți. Eu și iubitul meu am avut niște probleme serioase care au dus la despărțirea noastră, deoarece după atunci viața mea nu a mai fost niciodată la fel, am încercat toate metodele pentru a-l recupera. dar erau doar o pierdere de efort și o pierdere de timp. Dar într-o zi, în timpul căutării mele pe internet, am dat peste cineva mărturie despre DR ISIKOLO. Îl contactez și îi explic problema mea. Sunt încă foarte surprins până acum cum a reușit să-mi aducă iubita înapoi în 48 de ore. Cu acest lucru grozav care s-a întâmplat în viața mea, am decis să spun lumii întregi despre acest mare om numit DR ISIKOLO. Pentru cei care au nevoie de o6.f orice mi-a spus ca in templul lui nu este nimic imposibil. Îl cred atât de mult. Prieteni sau oricui îmi citește mărturia, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă aduce înapoi fostul partener sau doriți să aveți copilul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail; Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau lui WhatsApp/Viber la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  171. DR ISIKOLO a făcut-o din nou pentru mine pentru că m-a ajutat să-mi aduc înapoi fosta soție. Vreau să anunț lumea despre DR ISIKOLO marele vrăjitor care mi-a adus înapoi fosta mea soție când credeam că s-a pierdut orice speranță. DR ISIKOLO și-a folosit vraja puternică pentru a-mi pune un zâmbet pe buze aducând înapoi femeia mea cu vraja lui, la început am crezut că visez când soția mea s-a întors la mine în genunchi, rugându-mă să o iert și să o accept înapoi și chiar de atunci ea mă iubește mai mult decât m-am așteptat vreodată, așa că mi-am făcut un jurământ că voi anunța lumea despre DR ISIKOLO pentru că este un om grozav. Tot ce am făcut a fost să mă conformez cu el și el m-a ajutat și am obținut rezultatul în 48 de ore, ceea ce mă uimește și astăzi. Ai probleme în relația ta? partenerul tău s-a despărțit de tine și încă îl iubești și îl vrei înapoi? Ai probleme cu finanțele tale? sau aveți nevoie de ajutor de orice fel, atunci contactați-l pe DR ISIKOLO astăzi pentru că vă ofer 100% garanție că vă va ajuta așa cum m-a ajutat pe mine. Adresa de e-mail DR ISIKOLO este: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, puteți să-l WhatsApp pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  172. Îți mulțumesc mult DR ISIKOLO că l-ai făcut pe fostul meu iubit să se întoarcă la mine. numele meu este Nela Jayden și scriu această mărturie minunată în privința acestui om. Mi-a împlinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit de mai bine de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi că s-a săturat de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atât de multă dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare vrăjitor pentru că nu am mai contactat pe nimeni până acum și vă spun că, după o săptămână de contact, fostul meu iubit m-a sunat și a cerut să mă vadă după 48 de ore, a făcut treaba ca să mă împac cu bărbatul meu, el purta un inel pe deget. Sunt foarte fericit pentru că în curând voi fi o fată căsătorită cu ajutorul acestui mare vrăjitor. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau îl puteți trimite prin WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  173. Salutare tuturor, numele meu este Viktoria Andro. N-am crezut niciodată că voi zâmbi din nou, Soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an și două săptămâni, Toate eforturile de a-l aduce înapoi au eșuat Am crezut că nu o să-l mai văd până nu am întâlnit o doamnă pe nume Christina care mi-a spus despre un vrăjitor numit DR ISIKOLO, Ea mi-a dat adresa lui de e-mail și numărul de telefon mobil și l-am contactat și m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu se va întoarce la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să cerșească pentru iertarea spunând că a fost munca diavolilor, așa că încă sunt surprins până acum de acest miracol, nu prea cred în niciun doctor spiritual. DR ISIKOLO a restabilit dragostea și fericirea în uniunea mea și sunt cu bărbatul meu și pentru totdeauna este al nostru. dacă aveți nevoie de ajutor pentru a obține soluții, îl puteți contacta fără întârziere. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct pe WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  174. Numele meu este Laura Mattis și căutam cu disperare o modalitate de a-l face pe fostul meu iubit să se îndrăgostească din nou de mine. Am avut suișuri și coborâșuri, dar în ultimele 6 luni relația noastră s-a dus la sud. Am cheltuit peste 500 pe un vrăjitor despre care credeam că mă va ajuta și fără să știam că ea nu m-a ajutat. Mă adresez pentru că vreau să fiu femeia dezirabilă care eram înainte, iar el se îndrăgostește din nou de mine și se căsătorește cu mine. Nu-mi pot imagina acest băiat cu altcineva până nu l-am contactat cu adevărat pe Dr. ISIKOLO, care mi-a făcut dorința inimii să fie îndeplinită. Mi-a dat detalii despre cum să mă ajute, ceea ce a făcut când m-am conformat și mi-a salvat bărbatul din mâinile rele ale doamnei care l-a hipnotizat, iar omul meu s-a întors la tine în 48 de ore și am fost cu adevărat uimit că o asemenea manifestare a puterilor. este cu adevărat real. Acum le pot spune cu bucurie oamenilor să-i dea o încercare DR ISIKOLO în problemele lor și să aștepte rezultatele imediate. contactați-l cu e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com sau direct pe WhatsApp +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  175. Soția mea a auzit zvonuri despre mine și aceste probleme au făcut-o să solicite divorțul și totul s-a întâmplat, iar acest caz și gândul de a-mi pierde familia acum mi-au ținut inima nefericită, așa că m-am rugat pentru o soluție și un mod în care să pot Adu-mi înapoi soția și copiii înapoi și demonstrez-i că toate aceste lucruri pe care le-a auzit despre mine și despre cealaltă doamnă care lucrează în biroul meu sunt minciuni pentru că în adâncul inimii mele știam că nu îmi voi înșela niciodată soția. Pentru a scurta povestea, soția mea, sora mea din SUA, a auzit toate problemele pe teren și mi-a cerut imediat să-l contactez pe DR Ilekhojie, ea mi-a dat datele de contact și am făcut așa cum a spus ea, iar doctorul Ilekhojie ne-a împăcat și ne-a restabilit conexiunea. Acum suntem fericiți și căsnicia noastră de încredere este fericită. Aveți nevoie de ajutor de la Dr. Ilekhojie, contactați-l pe Whatsapp sau viber (+2348147400259) sau e-mail: (gethelp05@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere